Društvena posveta za Celjsko, Šaleško in Zasavsko ter Štajersko regijo

Novice

Predsednik AMZS Andrej Brglez in strokovna služba Avto-moto zveze Slovenije začela z obiski regij.


Andrej Brglez je ob izvolitvi za predsednika Avto-moto zveze Slovenije na Skupščini AMZS novembra lani poudaril pomen krepitve sodelovanja krovne zveze in njenih članic – avto-moto društev in klubov. Eden od načinov za uresničevanje tega cilja so regijski posveti društev, s katerimi je predsednik AMZS, skupaj s strokovno službo Avto-moto zveze Slovenije, začel minuli teden. Obiskal je dve regiji, in sicer Celjsko, Šaleško dolino in Zasavje, kjer je regijski posvet organiziral predstavnik regije Bogo Steklasa iz AMD Izlake, ter Štajersko, kjer je srečanje koordinirala predstavnica regije Vojka Werglez iz AMD TAM Maribor.

Namen srečanj je (bila) zlasti predstavitev delovanja društev in regij, izzivov, s katerimi se društva soočajo, ter seznanitev društev  z aktivnostmi in aktualnimi informacijami glede delovanja Avto-moto zveze Slovenije. Brglez je izrazil veliko zadovoljstvo, da se je v prvih dveh regijah, kjer sta bili organizirani srečanji, povabilu odzvala velika večina društev ter se zahvalil obema regijskima predstavnikoma za organizacijo in trud, ob tem pa napovedal, da bo z obiski društev in regijskimi posveti nadaljeval, ter izrazil upanje, da se kmalu spozna z vsemi predstavniki članic AMZS. 

Iz regije I (Celjska, Šaleška dolina in Zasavje) so se posveta udeležili sledeči predsedniki oziroma predstavniki društev: AMD Hrastnik, AMD Izlake, AMD Šlander Celje, AMD Slovenske Konjice, AMD Šmartno ob Paki, AMD Trbovlje in AMD Zagorje.

Iz regije IX (Štajerska) pa so se posveta udeležili: AMD Lenart, AMD Maribor, AMD Maribor - Tabor, AMD MTT Maribor, AMD Orehova vas, AMD Ormož, AMD Pohorje, AMD Ptuj, AMD Slovenska Bistrica in AMD TAM Maribor. 

Ključne besede


društvoAndrej Brglez

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

14

Priljubljenost članka

14

Shrani

Delite s prijatelji