Skupščina AMZS sprejela letno poročilo Avto-moto zveze Slovenije za leto 2021

Novice

Delovanje Avto-moto zveze Slovenije v letu 2021 zelo uspešno in v skladu z načrtom.


Zastopniki članic Avto-moto zveze Slovenije so se na današnji Skupščini AMZS, ki je potekala na sedežu zveze v Ljubljani, seznanili s poročilom Nadzornega odbora Avto-moto zveze Slovenije za leto 2021 in sprejeli letno poročilo Avto-moto zveze Slovenije za leto 2021 s poročilom revizorja. Predstavniki društev so pohvalili poslovanje in delovanje Avto-moto zveze Slovenije v lanskem letu, ki so ga med drugim že drugo leto zapored krojili tudi ukrepi, povezani z epidemijo covida-19. Predstavniki avto-moto društev so izpostavili, da je bilo kljub oviram delovanje AMZS uspešno, še zlasti na področju športa, članskih aktivnosti in pri komuniciranju z javnostmi. 

Delegatom prisotnih avto-moto društev je predsednik AMZS Andrej Brglez predstavil spremembo vodstva družbe AMZS d.d. in novega direktorja Zorana Miloševiča. Ta je prisotne nagovoril po video povezavi. Predstavil jim je svoje dosedanje delovne izkušnje in vodstvene funkcije, pa tudi svoj pogled na prihodnost družbe AMZS. Poudaril je, da je izzivov veliko, in dejal, da so s sodelovanjem in povezovanjem Avto-moto zveze Slovenije, njenih članic ter AMZS d.d. vsi izzivi premagljivi. Pri vodenju družbe se bo osredotočil na temeljne dejavnosti AMZS –  pomoč na cesti, tehnične preglede, registracije, zavarovanja, servisne storitve in izobraževanje voznikov (šola vožnje, center varne vožnje) in kakovostno opravljanje teh storitev za člane AMZS in druge udeležence v prometu. Poudaril je, da je pomemben razvoj digitalizacije – tako za samo poslovanje kot z vidika uporabniške izkušnje članov in drugih strank. Spregovoril je tudi o svojih prvih vtisih po mesecu dni vodenja družbe ter izpostavil predanost in strokovnost sodelavcev. 
 

Ključne besede


Skupščina AMZSAndrej BrglezZoran Miloševič

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji