Skupščina AMZS sprejela uskladitev višine članarine

Novice

Od 1. oktobra 2022 višina AMZS članarine usklajena z inflacijo oziroma rastjo cen, povezanih z izvajanjem in zagotavljanjem članskih storitev ter ugodnosti.


Skupščina AMZS je na včerajšnji seji sprejela uskladitev višine članarine, ki jo je predlagal Upravni odbor AMZS. Ta je na seji v začetku septembra izoblikoval predlog uskladitve višine AMZS članarine z inflacijo oziroma rastjo cen, povezanih z izvajanjem in zagotavljanjem članskih storitev ter ugodnosti. Zbranim zastopnikom članic AMZS so ga na Skupščini predstavili predsednik Avto-moto zveze Slovenije Andrej Brglez, generalni sekretar AMZS mag. Jure Kostanjšek in predsednik Strokovnega sveta za članstvo Rado Stojanović. Po razpravi in dodatnih pojasnilih so predstavniki društev predlog sprejeli. Od 1. oktobra 2022: 

  • je cena za Osnovno AMZS članstvo 49 evrov, za Osnovno družinsko članstvo 75 evrov; 
  • za AMZS članstvo Plus, ki poleg pomoči na cesti v Sloveniji vključuje tudi pomoč na cesti v tujini, je cena v primeru individualnega članstva 86 evrov, družinskega pa 116 evrov; 
  • za najobsežnejši paket prednosti in ugodnosti – AMZS članstvo Premium, ki poleg pomoči na cesti v Sloveniji in tujini zagotavlja tudi celoletno turistično in zdravstveno zavarovanje v tujini s kritji do 50.000 evrov, vključno s stroški zdravljenja covida-19 v tujini, pa 123 evrov za posameznika in 162 evrov za družinsko članstvo.  

Vse kategorije vključujejo še številne popuste pri opravljanju storitev v AMZS centrih in ugodnosti pri več kot 70 partnerjih v Sloveniji

Ključne besede


Skupščina AMZSAMZS članstvo

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji