AMZS pomaga pri prodaji »predsedniške katrce«

Novice

Nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo celoten izkupiček od prodaje namenil otrokom, obolelim za rakom.


Nekdanji predsednik republike Borut Pahor se je odločil, da se po 20 letih poslovi od svoje legendarne »katre« in jo proda na dražbi, izkupiček pa podari Inštitutu Zlata pentljica in Društvu Junaki 3. nadstropja, torej otrokom, obolelim za rakom. AMZS je nekdanjemu predsedniku z veseljem ponudil pomoč pri prodaji – oglas za avto je objavljen na AMZS portalu za nakup in prodajo rabljenih vozil DoberAvto.si, pri čemer ga je še pred objavo oglasa na več kot 100 kontrolnih točkah pregledal AMZS tehnični svetovalec Janez Kajzar. Do zaključka prodaje, 15. februarja 2023 ob 12. uri, je avto na ogled v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Video: Predsedniška katra na pregledu

 

Oglas za predsednikov Renault 4 GTLJ letnik 1991 si lahko ogledate na portalu DoberAvto.si, kjer v oglasu najdete vse tehnične podrobnosti in tudi poročilo s pregleda, ki smo ga opravili pri AMZS.

Prodajam mojo veliko ljubezen Katro, ki je bila z mano zelo dolgo. Zdaj se bova ločila, a ločitev ne bo težka. Odločil sem se, da celotno kupnino od prodaje namenim za dober namen. Za male junake, ki se borijo z rakom. Tako kot sem bil s Katro skupaj veliko let, sem bil skupaj tudi s temi malimi junaki. In bom še naprej. Zato gre Katra od mene od srca,

je svojo namero predstavil Borut Pahor.

Ponudbe se sprejemajo na e-naslov: borut.pahor@up-rs.si ali na telefonski številki 01 400 19 00.

Vsi zainteresirani si lahko vse podrobnosti o avtomobilu in tudi zadnjo najvišjo doseženo ceno ogledate na DoberAvto.si ter na facebook, instagram in twitter profilu Boruta Pahorja. Do zaključka dražbe, 15. februarja, na mednarodni dan boja proti otroškemu raku, bo dnevno ob 17. uri objavljena najvišja poslana ponudba.

Dober avto gre za dober namen v odlični kondiciji!

Pri AMZS smo avto temeljito pregledali in oglasu pripeli značko AMZS Preverjeno – oznaka, ki pomeni, da je AMZS strokovnjak na servisu pregledal več kot 100 kontrolnih točk, v samem procesu pa je avto opravil tehnični pregled in pregled optičnih nastavitev,

je povedal Peter Kavčič, urednik portala DoberAvto.si. Avto ima zelo zanimivo lastniško zgodovino in jasno izkazuje, da je prodajalec stkal s tem legendarnim avtomobilom prav posebno vez. Med pregledom v AMZS centru na Dunajski cesti 128a v Ljubljani je AMZS strokovnjak Janez Kajzar ugotovil, da je Renault 4 GTLJ v odličnem stanju glede na svojo starost in prevožene kilometre. Zapisal je tudi svoja priporočila glede vzdrževanja, da bo še naprej v dobri kondiciji in pripravljen za vožnjo.

Nekaj sledi uporabe temu avtomobilu daje tisto pravo patino in ga naredi še bolj dragocenega in unikatnega. Sploh zato, ker ga je vozil dolgoletni predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor in ga sedaj prodaja za dober namen,

je ob koncu pregleda dejal Kajzar.

Video: 60 let legendarne katrce

 

Ključne besede


AMZSAMZS Center varne vožnje VranskoDober avtorenault 4katrcapredsednik republikeBorut PahorPeter KavčičJanez Kajzar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

165

Priljubljenost članka

165

Shrani

Delite s prijatelji