Skupščina AMZS sprejela letno poročilo Avto-moto zveze Slovenije za leto 2022

Delovanje Avto-moto zveze Slovenije v letu 2022 zelo uspešno.

Zastopniki članic Avto-moto zveze Slovenije so se na današnji Skupščini AMZS, ki je potekala na sedežu zveze v Ljubljani, seznanili s poročilom Nadzornega odbora Avto-moto zveze Slovenije za leto 2022 in sprejeli letno poročilo Avto-moto zveze Slovenije za leto 2022 s poročilom revizorja. Predstavniki društev so poslovanje in delovanje Avto-moto zveze Slovenije v lanskem letu pohvalili. Skupščina je sprejela tudi predlog prečiščenega besedila Statuta AMZS.

Delegatom prisotnih avto-moto društev je bilo predstavljeno tudi poslovanje družbe AMZS. Direktor Zoran Miloševič je izpostavil ključne točke letnega poročila AMZS d. d. in poslovanje v prvem četrtletju letošnjega leta, ki je zelo uspešno. Poudaril je, da se s sodelavci intenzivno ukvarjajo s krepitvijo temeljih AMZS dejavnosti, kot so pomoč na cesti, tehnični pregledi, registracije, zavarovanja, servisne storitve in izobraževanje voznikov (šola vožnje, center varne vožnje) in da bodo za še bolj kakovostno opravljanje teh storitev za člane AMZS in druge udeležence v prometu ključna nadaljnja digitalizacija poslovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje članov in drugih strank.

Skupščina AMZS