Drive-in kino v AMZS centru Črnomelj

Novice

Projekcija je navdušila obiskovalce!


V sodelovanju s Kinom Bežigrad smo se v četrtek, 12. oktobra 2023, vrnili v 60. leta prejšnjega stoletja in si iz udobja lastnega avtomobila ogledali filmsko uspešnico z veliko dirkaške akcije Gran Turismo.

Srečnim nagrajencem nagradne igre smo omogočili brezplačno drive-in doživetje, za piko na i pa je poskrbela tudi pogostitev tradicionalnih belokranjskih jedi in brezplačne kokice, ki so jih prejeli vsi obiskovalci.

Obiskovalci so si ogledali film režiserja Neila Bloomkampa, ki temelji na resnični zgodbi dirkača Janna Mardenborougha na poti do uspeha in slave. Jann je najstnik, ki dneve preživlja z igranjem igre Gran Turismo. Ob uradnem vabilu na tekmovanje GT Academy dobi priložnost, da unovči svoje igralne izkušnje in vstopi v svet poklicnega dirkanja.

 

Vabljeni v AMZS Črnomelj tudi na tehnični pregled, registracijo in zavarovanje vozila, servis ali ureditev AMZS članstva.

Z ogledom fotogalerije podoživite drive-in vzdušje

Avtor fotografij: Damjan Končar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

19

Priljubljenost članka

19

Shrani

Delite s prijatelji