Predstavniki HAK obiskali AMZS

Novice

Med 20. in 21. marcem so bili na obisku v AMZS predstavniki hrvaškega avtomobilskega kluba HAK, ki so se seznanili s pogoji in načinu dela šol vožnje v Sloveniji ter s predpisi, ki urejajo delovanje šol vožnje. Zanimalo jih je tudi delovanje centrov za tehnični pregled v Sloveniji in regulative RS, ki urejajo to področje.


Predstavniki AMZS so jim predstavili AMZS center Ljubljana - Leskoškova, kjer se med drugim opravljajo tehnični pregledi, na povabilo AMZS pa jim je predpise s tega področja predstavil predstavnik Agencije RS za varnost prometa.

Predstavniki HAK so si ogledali tudi AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer jim je direktorica prodaje AMZS Katy Kocet na kratko predstavila delovanje gospodarske družbe, vodja mednarodnih odnosov pri AMZS Nada Pavšin je predstavila projekte Avto-moto zveze Slovenije, vodja AMZS Šole vožnje Manuel Pungertnik je predstavil delovanje AMZS Šole vožnje v Ljubljani in Trebnjem ter programov za dodatno usposabljanje voznikov začetnikov, inštruktor Danijel Granda pa je predstavil delovanje centra varne vožnje. Srečanja se je udeležila tudi vodja sektorja za voznike pri agenciji za varnost prometa Dragana Trivundža Tomanić, ki je razložila predpise, ki urejajo delovanje šol vožnje v Sloveniji in izobraževanja za inštruktorje. Predstavniki partnerskega kluba so za zaključek svojega obiska lahko preizkusili svoje vozniške spretnosti na poligonu.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji