Obisk predstavnikov ADAC

Novice

Na dvodnevnem delovnem obisku v Sloveniji so se mudili predstavniki največjega evropskega avtokluba, nemškega ADAC-a, ki ima 19 milijonov članov.

V primerjavi z drugimi klubi AMZS njihovim članom najpogosteje pomaga, ko se zaradi okvare vozila ali prometne nesreče znajdejo v težavah na slovenskih cestah. Na AMZS smo zelo ponosni, da so člani nemškega ADAC, nizozemskega ANWB, avstrijskega OEAMTC, švicarskega TCS in britanskega AA v raziskavi o zadovoljstvu s storitvami pomoči na cesti in vleke v tujini v letu 2014 Slovenijo uvrstili na drugo mesto (za Avstrijo), kot prednost pa so izpostavili hitrost izvedbe pomoči na cesti.

Goste iz centrale ADAC-a v Muenchnu, Susanne Matecki, vodjo mednarodne mreže za storitve članom, Axla Kroegerja, direktorja za mednarodno koordinacijo in skupne partnerje, Christiana Langerja, področnega direktorja mednarodne mreže za storitve članom, ter iz izpostave ADAC Zagreb Mirsada Čajda, vodjo izpostave, in Mladena Kuhaneca, direktorja mreže, sta sprejela Robert Štaba, generalni sekretar Avto-moto zveze Slovenije, in Lucija Živa Sajevec, direktorica AMZS, d. d., s sodelavci. Na sestanku so analizirali storitve pomoči na cesti v preteklem letu in se dogovorili za nadaljevanje dobrega sodelovanja v korist članov tako ADAC-a v Sloveniji kot članov AMZS v Nemčiji. Gostje pa so si ogledali tudi AMZS-jev Center varne vožnje na Vranskem in opravili trening varne vožnje ter obiskali AMZS-jev klicni center ter se seznanili s potekom dela.

Ključne besede


ADAC

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

27

Priljubljenost članka

27

Shrani

Delite s prijatelji