Na letni konferenci AMZS Šport potrdili načrt dela za 2016

Novice

Včeraj je potekala redna letna konferenca AMZS Šport, na kateri so predstavniki društev potrdili načrt dela za sezono 2016 ter se seznanili s finančnim in vsebinskim izidom pretekle sezone, ki je bila rezultatsko ena najuspešnejših do zdaj.

Tudi v sezoni 2016 napovedujemo pestro dogajanje in po lanski uspešni sezoni so pričakovanja znova visoka. Ob državnih in pokalnih prvenstvih bomo imeli svoje predstavnike tudi na dirkah evropskih in svetovnih prvenstev. V Sloveniji bomo gostili štiri mednarodne prireditve: dirko svetovnega prvenstva v spidveju (Speedway Grand Prix), kvalifikacijsko dirko evropskega prvenstva v spidveju in dve dirki evropskega prvenstva v motokrosu.

Na letni konferenci AMZS Šport so bili prisotni predstavniki društev, Strokovnega sveta in vodstvo Avto-moto zveze Slovenije. Po uradnem začetku z nagovorom Janeza Tomažiča, podpredsednika Strokovnega sveta AMZS Šport, je prisotne nagovoril tudi Anton Breznik, predsednik AMZS. »Rad bi se zahvalil vsem športnim delavcem, ki so uspeli realizirati zadani načrt. Imeli smo nekaj zelo odmevnih prireditev, med drugim svetovno in evropska prvenstva. Šport je bila ena prvih aktivnosti AMZS. Z odgovornim delom vseh nas se bomo na najlepši način oddolžili za to, kar člani AMZS dajejo za šport,« je povedal Anton Breznik. V sklepnem delu seje se je razvila razprava o prihodnjih aktivnostih in načrtih AMZS Šport. Tako AMZS kot predstavnike društev, funkcionarje in vse, ki sooblikujejo aktivnosti na področju moto športa čaka leto, polno izzivov in novih priložnosti. Poleg športnega dela sezone bo ena od pomembnejših aktivnosti ob koncu leta sklic in izvedba volitev za organe AMZS Šport.

Ključne besede


Športšport

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji