Na zboru članov AMD Pinko Tomažič Piran podelili odličje in plaketo AMZS

Novice

Člani Avto-moto društva Pinko Tomažič Piran so se minuli petek, 4. marca 2016, zbrali na kmetiji Mahnič v Dragonji na zboru članov.

Anton Breznik, predsednik AMZS, je zaslužnim članom podelil priznanja AMZS. Gospa Mirela Flego, ravnateljica Osnovne šole Sečovlje, je prejela odličje AMZS za aktivno sodelovanje v evropskih projektih in delo z mladimi na področju vzgoje in izobraževanja ter aktivno sodelovanju na področju preventive in vzgoje. Gospod Riste Šmitran, sekretar AMD Pinko Tomažič Piran, pa je prejel plaketo AMZS za delo in dejanja v AMD na vseh področjih, sodelovanje na prireditvah, ki promovirajo AMZS in AMD, dolgoletno uspešno vodenje AMD in sodelovanje v organih in komisijah AMZS, mednarodno sodelovanje v evropskih preventivno izobraževalnih projektih ter vzgojo in izobraževanje mladih na področju prometa.


Z leve: Za mizo sedi delovno predsedstvo Zbora članov AMD Pinko Tomažič Piran, Marjetka Česnik, predsednica AMD Pinko Tomažič Piran, Anton Breznik, predsednik Avto-moto zveze Slovenije, in Mirela Flego, ravnateljica Osnovne šole Sečovlje, ob prejemu odličja AMZS.


Z leve: Marjetka Česnik, predsednica AMD Pinko Tomažič Piran, Anton Breznik, predsednik Avto-moto zveze Slovenije, in Riste Šmitran, sekretar AMD Pinko Tomažič Piran, ob prejemu plakete AMZS


Jože Režonja, podpredsednik AMZS, je pohvali delovanje in rezultate AMD Pinko Tomažič Piran


Robert Štaba, generalni sekretar Avto-moto zveze Slovenije, je pozdravil prisotne člane AMD Pinko Tomažič Piran

Ključne besede


AMDAMD Piran

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji