Na preventivnem dogodku na Vranskem petsto motoristov

Novice

AMZS Center varne vožnje na Vranskem postaja vedno bolj priljubljen kraj za tiste, ki se zavedajo, kako pomembna je priprava na začetek motoristične sezone in obnavljanje spretnosti.

Včeraj se je na brezplačnem preventivnem dogodku Motoristi, zapeljite v novo sezono pripravljeni zbralo skoraj 500 motoristov iz vse Slovenije.
Včeraj se je na brezplačnem preventivnem dogodku Motoristi, zapeljite v novo sezono pripravljeni zbralo skoraj 500 motoristov iz vse Slovenije.

Motoristični dogodek, ki ga je AMZS pripravil skupaj z Agencijo za varnost v prometu, je imel po zaslugi Radia 1, F-designa in AMZS tudi dobrodelno noto. Vsi udeleženci so sodelovali v dobrodelnem srečelovu in darovali prostovoljne prispevke, akcijo pa bomo podaljšali do naslednje dirke državnega prvenstva v motokrosu. Izžrebanec bo prejel sliko Tima Gajserja, ki jo bo naslikal Izidor Fiegl iz F-designa. 

To je že moj tretji obisk centra in vedno sem navdušen, kako v AMZS poskrbijo za izobraževanje o varnosti v prometu pred začetkom motoristične sezone,

je povedal motorist, medtem ko je čakal v koloni, ki se je peljala na panoramsko vožnjo za inštuktorjem varne vožnje Vojkom Safranom. V centru so lahko poskusili še spretnostno vožnjo s trial motorji, zmagovalec preizkušnje pa je prejel darilni bon za intenzivni tečaj varne vožnje. Udeleženci so lahko prisluhnili tudi nasvetom Braneta Legana, inštruktorja varne vožnje, na temo varne vožnje.

Podjetje Čarman motosport je ponudilo preventivni pregled motorja in brezplačno nastavitev vzmetenja. AS Domžale je na ogled postavil pet motociklov znamk Honda in Ducati, ki so jih lahko obiskovalci testirali na poligonu. Zavarovalnica Maribor je predstavila svoje zavarovalne pakete. Tudi Radio 1 je poskrbel za dobrodelnost; na dražbi so prodali motoristično čelado s podpisi zvezdnikov Moto GP. Radio 1 in AMZS bosta vsa zbrana sredstva namenila Oddelku za invalidno mladino v Stari Gori pri Novi Gorici in Varstveno-delovnemu centru Nova Gorica.

Motoristi so z Vranskega odšli bolj pripravljeni na motoristično sezono, mnogi pa so obljubili, da se kmalu vrnejo na podobne dogodke in tečaje v AMZS Center varne vožnje.

 

 

Ključne besede


AMZS Center varne vožnjemotoristi

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji