Video vsebine

Vabimo vas k ogledu vsebin, ki smo jih pripravili v sodelovanju z drugimi avtoklubi in poslovnimi partnerji. 

NASVETI

Vabimo vas k ogledu nasvetov, ki so bili posneti v okviru avtomobilistične oddaje Volan. Poleg AMZS z oddajo sodeluje tudi podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires, ki je pomagalo pri nasvetih na temo pnevmatik. Večina vsebin je bila posneta v poslovnih enotah AMZS in v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. 

 

CENTER VARNE VOŽNJE

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji in tem delu Evrope, ki je zgrajen po zgledu tovrstnih centrov v Avstriji in Nemčiji. Dosega najstrožje evropske standarde, hkrati pa je usklajen tudi z zahtevami slovenske zakonodaje.

Razprostira se na zemljišču v velikosti 15 hektarjev, na katerem je 6,6 hektarjev asfaltiranih površin, kar je enako skupni velikosti devetih nogometnih igrišč. Na asfaltiranih površinah je za 2,5 kilometra urejenih stez s posameznimi vadbenimi sklopi, ki so opremljeni z najsodobnejšo opremo za simulacijo različnih voznih razmer in izvajanje različnih vaj.

VARNOST - TESTI

Eno najpomembnejših področij AMZS je prav prometna varnost. Naši strokovnjaki, ki pokrivajo prometno-varnostne vsebine, se s konkretnimi problemi, iz tega zelo širokega področja, srečujejo vsak dan. Že desetletja. Vmes se stvari hitro spreminjajo, tako tehnologije v vozilih kot promet in celo ljudje, predvsem naš odnos do vožnje in prometa kot takega. Kljub hitrim spremembam pa ostaja naš cilj enak: doseči večjo raven varnosti v cestnem prometu.

OSTALO

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem smo že peto leto brezplačno odprli vrata za vse članice AMZS in voznice, ki si želijo prispevati k večji varnosti v prometu.

 

 

 

 

Vam je pripravljena vsebina pomagala?

Imate še dodatna vprašanja, pripombe, komentarje? Pišite nam in pomagali vam bomo.

Pišite nam