Rezervacija hotelskih sob in trajektnih kart

Novice

V sodelovanju z nemškim spletnim portalom Ocean24 smo za Vas pripravili hitro in varno možnost nakupa trajektnih kart za vse glavne trajektne linije po Evropi.

Tako lahko na spletni strani www.Ocean24.com kupite karte za trajekte med skandinavskimi državami, za pot v Veliko Britanijo, na Irsko, Korziko, Sardinijo in Sicilijo ter seveda Grčijo. Program omogoča tudi nakup kart za večino trajektov med Hrvaško in Italijo (za lokalne hrvaške trajekte nakup ali rezervacija kart ni možna, saj se nakup kart za te lahko opravi le v pristaniščih iz katerih plujejo). Kot posebnost je omogočena tudi rezervacija trajektov na relacijah Genova - Tunis in Marseille - Alžir.

Vaše naročilo bo s strani Ocean24 ali ladijskega prevoznika potrjeno v 72 urah po oddaji naročila prek spletne aplikacije. Potrdilo o nakupu oz. trajektne karte boste v tem času prejeli po navadni ali po elektronski pošti, vseeno pa Vam svetujemo, da nakup kart opravite vsaj 7 dni pred potovanjem.

Člani AMZS lahko tudi preko tega portala izkoristite ugodnost nakupa cenejših trajektnih kart družbe Minoan, ki vozi na relaciji Italija - Grčija. Tako ste kot uporabnik kartice Show your Card upravičeni do 20 % popusta na objavljene cene v primeru nakupa trajektne karte za avto do 6 m dolžine in 2 m višine ali motorno kolo ter vse sopotnike.

Spletna aplikacija deluje v angleškem in nemškem jeziku, do nje pa lahko dostopate prek naslednje povezave:
Nakup trajektnih kart - www.Ocean24.com

Rezervacija hotelov po Evropi - HRS

AMZS v sodelovanju s HRS - Hotel Reservation Service omogoča vsem uporabnikom naše spletne strani, da si na spodnji povezavi hitro in enostavno rezervirate prenočišče v hotelih po Evropi. Trenutno je v bazi 250.000 hotelov, od tega je več kot 120 hotelov v Sloveniji, ki v sodelovanju s HRS ponujajo najboljše cene nočitev in najlažjo rezervacijo. Sistem omogoča rezervacijo brez uporabe kreditne kartice, s takojšnjim prejemom potrdila o rezervaciji sobe. Sistem HRS omogoča, da gostje hotel, v katerem so prenočili, kasneje tudi ocenijo. Tako si lahko trenutno ogledate več kot 600.000 ocen hotelov, ki vam omogočajo lažjo izbiro hotela.

Rezervacijski sistem HRS je prejemnik številnih nagrad kot najboljši internetni rezervacijski sistem, na testu osmih rezervacijskih portalov pa je prejel laskavi naziv »prvi naslov za iskanje hotelov«. Ob rezervaciji hotela preko tega spletnega portala ne potrebujete kreditne kartice, saj boste nočitev plačali šele direktno v hotelu. Vse sobe, ki se vam ob iskanju nočitve izpišejo, so tudi resnično na razpolago, cena nočitve pa bo ob kasnejšem plačilu enaka kot ob rezervaciji na spletnem portalu. Pri rezervaciji hotela preko sistema HRS lahko nočitev odpoveste brezplačno do dneva prihoda do 18:00 ure.

Več informacij in sam spletni rezervacijskih portal dobite na spletnem naslovu:
Hotelski rezervacijski sistem HRS

Nazaj