Rezervacija hotelskih sob in trajektnih kart

Novice

V sodelovanju z nemškim spletnim portalom Ocean24 smo za Vas pripravili hitro in varno možnost nakupa trajektnih kart za vse glavne trajektne linije po Evropi.

Rezervacija hotelov po Evropi - HRS

AMZS v sodelovanju s HRS - Hotel Reservation Service omogoča vsem uporabnikom naše spletne strani, da si na spodnji povezavi hitro in enostavno rezervirate prenočišče v hotelih po Evropi. Trenutno je v bazi 250.000 hotelov, od tega je več kot 120 hotelov v Sloveniji, ki v sodelovanju s HRS ponujajo najboljše cene nočitev in najlažjo rezervacijo. Sistem omogoča rezervacijo brez uporabe kreditne kartice, s takojšnjim prejemom potrdila o rezervaciji sobe. Sistem HRS omogoča, da gostje hotel, v katerem so prenočili, kasneje tudi ocenijo. Tako si lahko trenutno ogledate več kot 600.000 ocen hotelov, ki vam omogočajo lažjo izbiro hotela.

Rezervacijski sistem HRS je prejemnik številnih nagrad kot najboljši internetni rezervacijski sistem, na testu osmih rezervacijskih portalov pa je prejel laskavi naziv »prvi naslov za iskanje hotelov«. Ob rezervaciji hotela preko tega spletnega portala ne potrebujete kreditne kartice, saj boste nočitev plačali šele direktno v hotelu. Vse sobe, ki se vam ob iskanju nočitve izpišejo, so tudi resnično na razpolago, cena nočitve pa bo ob kasnejšem plačilu enaka kot ob rezervaciji na spletnem portalu. Pri rezervaciji hotela preko sistema HRS lahko nočitev odpoveste brezplačno do dneva prihoda do 18:00 ure.

Več informacij in sam spletni rezervacijskih portal dobite na spletnem naslovu:
Hotelski rezervacijski sistem HRS

Ključne besede


na potitrajekti

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji