Ponudba akumulatorjev tudi s pomočjo na cesti. 

Storitev menjave akumulatorja ustvarjamo za vas. Poslušamo vaše želje in se vam prilagajamo. Zato smo za vas na voljo v AMZS centrih po Sloveniji, kjer vam ponujamo široko ponudbo akumulatorjev priznanih znamk. Če potrebujete nov akumulator takoj, vam lahko ga lahko priskrbi in zamenja tudi ekipa za pomoč na cesti. Odsluženi akumulator odpeljemo in razgradimo skladno z okoljskimi standardi. 

Naročilo na servis AMZS

Kaj storiti, če vas akumulator pusti na cedilu?

Težaven zagon avtomobila večinoma povezujemo z mrzlimi zimskimi jutri in temperaturami pod ničlo. Vendar nas lahko akumulator pusti na cedilu tudi v toplejših mesecih in običajno prav takrat, ko se nam kam mudi. 

Vzrok sicer ni nujno vedno v akumulatorju, krivec za neljubi dogodek je lahko še marsikateri drugi del zagonskega sklopa. Vseeno pa se tudi v takšnem primeru lahko zanesete na nas. Pokličite 1987! Članom je trikrat na leto na voljo brezplačna pomoč  na cesti - to pomeni, hitro posredovanje našega mehanika, ki razpolaga s širokim naborom orodja, tehnične opreme in znanja. Pomagal vam bo odpraviti napako in vam omogočiti nadaljnjo pot. 

Če potrebujete nov akumulator vam lahko takoj priskrbi tudi tega - mehaniki namreč v službenih vozilih za pomoč na cesti vedno vozijo tudi najbolj pogoste tipe akumulatorjev. Za akumulator boste plačali isto ceno kot v naših poslovalnicah.

Kako zamenjati akumulator?

Niste član AMZS? To ni težava. Tudi nečlanom je na voljo takšna storitev, po ceni 20,00 EUR, pogoj pa je, da se na mestu pri našem mehaniku tudi včlanite. Tako vam prihranimo skrbi glede nakupa novega akumulatorja in poskrbimo, da prispete na svoj cilj.

 

Izbiro akumulatorja prepustite strokovnjakom

Naši mehaniki so ustrezno usposobljeni in vam bodo znali svetovati pri nakupu akumulatorja. Pri izbiri pravega akumulatorja ni pomembna le dimenzija, bistvena je kapaciteta in izvedba. 

Obiščite nas v vam najbližji poslovni enoti AMZS! Vedno bomo našli ustrezen akumulator za vaše vozilo.

Na voljo smo vam tudi v primeru kakršnihkoli težav z akumulatorjem. Naši mehaniki lahko opravijo hiter test vašega akumulatorja in vam povejo v kakšnem stanju je. Po opravljenem testu vam predložijo tudi elektronski izpis kapacitete in stanja akumulatorja. 

 

Naročilo na servis

Izberite vam najbližji AMZS center in se naročite na servis. Hitro in enostavno.

Naročite se

Oglasna sporočila