Dober voznik bom

Priročnik je v tem trenutku najbolj relevanten učni pripomoček za usposabljanje kandidatov za vozniški izpit kategorije B v Slovenijiin je edinstven tudi na ravni EU. Priljubljen je tako med kandidati kot med njihovimi starši. Usklajen je z vsemi pravilniki in zakonskimi predpisi. Ima podporo Javne agencije RS za varnost prometa, Ministrstva za infrastrukturo in Ministrstva za notranje zadeve.

Na voljo je v AMZS članski točki na Dunajski cesti 128 v Ljubljani in v AMZS Šoli vožnje. 

Spoznajte različne plati prometnih izzivov

Priročnik je nepogrešljiv prometni vodnik za spremljevalce bodočih voznikov, za mlade voznike in za vse voznike z izkušnjami. Priročnik na 288 straneh, formata 20 x 24 cm, postavlja nova merila za razumevanje prometnih situacij in na enem mestu celovito in  sistematično obravnava teoretična znanja  s področja varnosti cestnega prometa. Vsebuje več kot 1000 sporočilnih slik. To je tudi največji obseg slikovnega gradiva v prometni literaturi doslej.  Zapletene situacije so upodobljene s pomočjo celostranskih slik, ki na nov in razumljiv način posredujejo vozniku inforamcijo o pravilnem ravnanju v prometu. Priročnik nas opozarja na nevarnosti, uči predvidevanj, uči defenzivnega ravnanja.

Razumevanje prometa tudi s QR kodami

Za razumljivejšo ponazoritev prometnih situacij je s pomočjo QR (Quick Response) kode pri nekaterih slikah na razpolago lm oziroma animacija. Imetniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov si lahko predvajate video, če imate na napravi naložen program za branje kode (QR code reader), ki je na spletu brezplačno na razpolago za skoraj vse modele telefonov.

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Oglasna sporočila