Po e-vinjeto v AMZS

Z e-vinjeto v novo leto

Kje boste letos kupili e-vinjeto za vaš avtomobil? V AMZS seveda! Ne spreglejte najboljše ponudbe za člane AMZS in izkoristite tudi možnost nakupa na obroke s plačilno kartico Diners Club AMZS. 

Še niste člani AMZS ali pa vam članstvo kmalu poteče? Članstvo lahko hitro in enostavno sklenete ali podaljšate kar prek spleta.

5 € dobroimetja

Obstoječim in novim članom AMZS, ki bodo v AMZS centrih med 1. decembrom 2021 in 15. februarjem 2022 kupili letno slovensko e-vinjeto, bomo na člansko kartico naložili 5 € dobroimetja. Dobroimetje se lahko vse do 28. februarja 2023 koristi:

  • ob podaljšanju AMZS članstva v vrednosti 40 € ali več oziroma
  • ob servisni storitvi v AMZS centrih v vrednosti 40 € in več.

V primeru družinskih članstev se nosilnemu članu poleg njegovega kupona za vsako kupljeno letno slovensko e-vinjeto lahko pripiše še največ toliko kuponov, kolikor je družinskih članov. Pri podaljšanju članstva se lahko porabi en kupon 5 €, ki se izključuje z ostalimi akcijami in se lahko kombinira z akcijo Član pridobi člana (samo akcijo Član pridobi člana je možno kombinirati z vsemi akcijami), ne sme pa se porabiti več kot en kupon 5 € naenkrat.

Vse vrste e-vinjet lahko kupite do 30 dni pred začetkom veljavnosti
(vključno z dnevom nakupa).

Ugodnost za imetnike kartice Diners Club AMZS

Do konca januarja 2022 lahko obstoječi in novi imetniki Diners Club AMZS kartice pri nakupu slovenske letne e-vinjete poleg nakupa na obroke koristijo takojšen popust v višini 5 €, ki jih že čaka na kartici.

Plačujte na obroke in si zagotovite dodatne popuste ter ugodnosti po celem svetu. Člani AMZS imate ob prvi včlanitvi v Diners Club eno leto brezplačno članarino za Diners Club.

Naročite kartico

Obiščite nas

Poslovne enote

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Oglasna sporočila