Dogodivščine za člane

V AMZS se vseskozi trudimo, da bi vam na enem mestu zagotavljali vse, kar potrebujete za varno mobilnost. Poleg članstva in pomoči na cesti, s čimer skrbimo za vaše brezskrbne poti, poskrbimo še za tehnični pregled, zavarovanje in registracijo vašega vozila, v naših servisnih delavnicah pa se poleg rednega servisa z veseljem lotimo tudi drugega vzdrževanja in  zahtevnejših popravil. V poletnih mesecih, pred daljšo potjo ne pozabite preveriti stanja akumulatorja in delovanja klimatske naprave.

Zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini

AMZS turistično zavarovanje z zdravstveno asistencoNe bojte se visokega računa za zdravljenje in druge neprijetne dogodke v tujini.

S članstvom Premium poleg pomoči na cesti poskrbimo tudi za zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini! Izbirajte med tremi načini kritja:

  • 99 € / leto - pomoč na cesti ter turistično zavarovanje z zdravstveno asistenco le za voznika - člana.  
  • 106 € / leto - pomoč na cesti le za voznika, turistično zavarovanje z zdravstveno asistenco za voznika in njegove ožje družinske člane. 
  • 136 € / leto - pomoč na cesti ter turistično zavarovanje z zdravstveno asistenco za voznika in njegove ožje družinske člane. 

Primerjava članskih ugodnosti >>>

 

Pomoč na cesti v tujini

AMZS asistenca v tujiniNiste pri volji za nepredvideno kampiranje na pol poti do cilja?

S pomočjo naših partnerjev v tujini bomo poskrbeli, da se napaka ali okvara na vozilu odpravi v najkrajšem možnem času, vi pa boste lahko nadaljevali pot. Kar 6 od 10 primerov se namreč lahko reši na kraju okvare.

 

Primerjava članskih ugodnosti >>> 

 

 

 

Pomoč na cesti v Sloveniji

AMZS pomoč na cestiSte po krepki zimi preverili stanje akumulatorja vašega avtomobila?

Naj vas med poletjem ne pusti na cedilu. Če se to vseeno zgodi, vam bomo hitro prihiteli na pomoč. To in marsikatero drugo okvaro lahko odpravimo kar na mestu okvare. V primeru bolj zapletenih okvar pa bomo poskrbeli za prevoz vozila do najbližjega servisa.

 

Primerjava članskih ugodnosti >>>

 

 

 

Popusti in storitve v enotah AMZS

AMZS servis in polnjenje klimatskih napravKako deluje klimatska naprava v vašem avtomobilu?

Bo kos poletni vročini? V servisnih delavnicah AMZS bomo poskrbeli za pregled in polnjenje klimatske naprave.

Ne le to! Pred odhodom na daljšo pot smo vam na voljo tudi za pregled in popravilo drugih avtomobilskih sklopov, v katere kakorkoli dvomite. Poskrbeli bomo za odpravo morebitnih napak in s tem za vašo brezskrbno pot.

 

Servisne storitve AMZS >>>

  

 

 

Do AMZS članstva enostavno prek spleta!

Do poti brez skrbi, doma in v tujini, z le nekaj kliki.

Včlanite se

Oglasna sporočila