Z AMZS članstvom Premium zavarovani tudi na italijanskih smučiščih

Novice

Italija je z letom 2022 uvedla nova varnostna pravila v svojih smučarskih središčih. Po novem je obvezno zavarovanje odgovornosti za škodo, ki jo lahko povzročimo tretjim osebam, kar zagotavlja AMZS članstvo Premium.


Od 1. januarja 2022 je na italijanskih smučiščih obvezno imeti zavarovanje škode proti tretji osebi, kar zagotavlja AMZS članstvo Premium, najbogatejši AMZS paket storitev, ugodnosti in zavarovanja za brezskrbne poti doma in v tujini.

AMZS članstvo Premium v okviru celoletnega zavarovanja potovanj v tujino poleg zavarovanja odgovornosti za škodo proti tretji osebi zajema npr. tudi zavarovanje stroškov bivanja bližnjih v primeru hospitalizacije zavarovanca v tujini, zavarovanje prtljage in osebnih stvari, zavarovanje zlorabe plačilnih kartic in zavarovanje stroškov izdelave novih dokumentov.

Pred odhodom na smučanje zahtevajte potrdilo

Obvezno zavarovanje odgovornosti boste morali v Italiji dokazati, zato si pravočasno priskrbite potrdilo, če se odpravljate na smučanje k našim zahodnim sosedom.

Potrdilo o zavarovanju odgovornosti v angleščini pridobite v AMZS informacijskem centru in AMZS članski službi, ki sta dosegljiva prek e-naslovov info@amzs.si, clanstvo@amzs.si in ana.zabkar@amzs.si ter na telefonskih številkah 080 28 20 (info center) ali 01 5305 234 in 01 5305 244 (članska služba). Potrdilo v času delovnika pošljemo članu na e-naslov, na domači naslov ali ga izdamo osebno.

Ugodnosti AMZS članstva Premium

Cena letnega AMZS članstva Premium za posameznike je 123 €, za le dodatnih 9 € pa zavarujete tudi vse svoje družinske člane, ne glede ne to, ali potujete skupaj ali potujejo sami. AMZS članstvo Premium z družino za 132 €  je namenjeno družinam, v katerih vozi samo nosilec članstva, celoletno zdravstveno in turistično zavarovanje za tujino pa potrebujejo vsi družinski člani.

Najbogatejše AMZS članstvo je AMZS družinsko članstvo Premium za 162 € letno. Namenjeno je družinam, kjer je lastnikov več, vsi družinski člani pa potrebujejo tudi celoletno zdravstveno in turistično zavarovanje za tujino

Članstvo Premium: Zagotovljena tudi višja zavarovalna kritja v primeru okužbe s covidom-19 v tujini

Se vam zdi, da ta paket ni primeren za vas?
Izberite AMZS članstvo, ki bo ustrezalo vašim željam in potrebam.

Ključne besede


smučanjeAMZS članstvovarna mobilnostpomoč na cesti v tujinipametna mobilnostzdravstveno in turistično zavarovanjeAMZS članstvo Premiumpomoč na cesti v Slovenijizavarovanje odgovornosti

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

18

Priljubljenost članka

18

Shrani

Delite s prijatelji