Najboljši za volanom že uživa s Volkswagen up! beats

Novice

David Sever, ki je na začetku tega meseca osvojil laskavi naziv Najboljši za volanom in postal mladi AMZS ambasador varne vožnje, na svojih poteh že uživa s trendovskim Volkswagnovim malčkom up! beats, ki mu ga je za eno leto v uporabo podaril Porsche Slovenija, partner izbora najboljšega mladega voznika oziroma voznice v Sloveniji.


David bo sedaj kot ambasador varne vožnje svoje poslanstvo lahko uresničeval tudi v praksi – na cesti.  Ko smo ga povprašali, kako ga bo opravljal, je poudaril:

"Že od nekdaj sem pozoren voznik, ki se trudi biti na cesti čim bolj zanesljiv. Vedno upoštevam cestnoprometne predpise in omejitve hitrosti. Že doslej sem svoje vrstnike opozarjal, če je kdo vozil prehitro ali hotel sesti vinjen za volan. Tako bom ravnal še naprej, ne glede na naziv Najboljši za volanom."

Volkswagen up! beats je Davidov prvi avtomobil saj je pred tem za osebni prevoz uporabljal kar službeni kombi. »Avta sem zelo vesel, malo manj pa izziva iskanja parkirnega prostora zanj,« je ob prevzemu vozila v smehu še dodal 22-letni Ljubljančan.

  

 

Ključne besede


Najboljši za volanomDavid Severambasador varne vožnje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji