Slovesno smo otvorili enoti v Ajdovščini in Vipavi

Novice

Dve novi poslovni enoti, ki sta pod okriljem AMZS začeli poslovati v začetku septembra, smo danes skupaj z našimi novimi sodelavci ponosno pospremili na uspešno pot. Na ta način je AMZS še razširil svojo mrežo enot in poslovalnic po Sloveniji, v katerih nudi članom AMZS in vsem drugim strankam najrazličnejše storitve za zagotavljanje varne mobilnosti.


Ajdovščina

 

Vipava

 

V novih poslovnih enotah, v katerih z delom nadaljujejo zaposleni, ki so na teh lokacijah delali že prej in jih stranke že poznajo, AMZS izvaja tehnične preglede motornih vozil, upravne postopke, postopke registracij in zavarovanj. Seveda lahko stranke uredijo tudi vse v zvezi z AMZS članstvom.

Kot je v svojem nagovoru ob slovesni otvoritvi izpostavil predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik, si AMZS s širitvijo svoje mreže prizadeva, da bil svojim članom in vsem drugim strankam še bližje in še bolj dostopen. »Prepričan sem, da bomo na ta način, tudi v naših novih enotah, še lažje prepričali vse, ki še niso spoznali prednosti AMZS članstva, da naše članstvo poleg pomoči na cesti nudi še veliko drugih prednosti in ugodnosti.«

Z direktorico družbe AMZS, d. d., Lucijo Sajevec sta zaposlenim, ki so že prej delali na obeh lokacijah, izrekla prisrčno dobrodošlico: »Vesel sem, da boste s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami, ki vas plemenitijo, obogatili AMZS in da bomo skupaj z vami še boljši,« je nove sodelavce pozdravil Breznik in zaključil:

»Prepričan sem, da se bo zaradi bližine in vpetosti AMZS v lokalno okolje zadovoljstvo naših članov in tudi vseh drugih strank še povečalo, v AMZS pa si bomo prizadevali, da bomo vseskozi njihov pravi prijatelj in jim zagotavljali brezskrbne, predvsem pa varne poti.«

 Oba dogodka je popestril nastop vokalne skupine Karina. 

 

Ključne besede


AMZSčlanstvoČlanstvoamzsAMZS članstvoRegistracijaTehnični pregledZavarovanjeAjdovščinaVipavavipava

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji