Upravni odbor potrdil sofinanciranje aktivnosti avto-moto društev

Novice

Včeraj je bila v Ljubljani 3. redna seja Upravnega odbora Avto-moto zveze Slovenije.


Člani Upravnega odbora so največ pozornosti namenili aktivnostim na vseh treh osrednjih področjih delovanja AMZS: članstvu, varni mobilnosti ter moto športu in kartingu. Po poročilih vseh treh predsednikov strokovnih svetov, ki so zadolženi za omenjena področja (Rado Stojanović, Tomaž Trajbarič in Jožef Žunkovič), so na članskem področju v razpravi največ pozornosti namenili analizi prodaje vinjet članom s popustom 6 evrov (ta se je začela decembra lani in se zaključila z 31. januarjem letos), pa tudi predlogom predstavnikov avto-moto društev na posvetih v začetku marca. V razpravah na področju varne mobilnosti so bile predstavljene prometno preventivne akcije, ki jih bo AMZS organizirala v prihodnjih mesecih, na področju športa pa so bile v ospredju priprave na novo tekmovalno sezono, ki se bo na domačih prizoriščih začela s tekmovanji zadnji dan marca in prva aprilska dneva.

Člani upravnega odbora so potrdili razdelitev sredstev, ki jih je letos Avto-moto zveza Slovenije z razpisom namenila avto-moto društvom za sofinanciranje programov aktivnosti na vseh treh temeljnih področjih delovanja - za vsako področje je namenjenih 35.000 evrov.

Razpravljali so tudi o nerevidiranem poslovnem poročilu AMZS za lansko leto. Poslovanje AMZS mora sedaj pregledati še revizor in podati svoje mnenje, potem pa bo o poročilu razpravljala še skupščina AMZS.

Ključne besede


AMZSupravni odboramzs

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji