Drift akademija z Luko Markom Grošljem

Novice

Nov program v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Za vse, ki bi se radi naučili drifratanja. Prvi možen termin že 21. 5. 2018.


Driftanje obožujejo mnogi vozniki. Seveda pa cesta ni prostor za doseganje čim večjega števila obratov, zato vse tiste, ki bi se radi naučili te veščine ali pa si privoščili malo več adrenalina, vabimo v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer smo z Lukom Markom Grošljem, enim od pionirje slovenskega in evropskega drifta z več kot 20-letnimi izkušnjami, zasnovali Drift akademijo, pri kateri vam bo zaupal vse trike in nasvete, kako doseči drsenje, ga nadzirati in stabilizirati vozilo. 

Zabaven in poučen program, primeren za vse voznike

Program traja štiri ure, Luka Marko Grošelj pa udeleženca na zanimiv in enostavno razumljiv način vodi skozi različne stopnje zahtevnosti vadbe tehnik vožnje: 45-minutnemu teoretičnemu uvodu sledijo štirje 45-minutni sklopi intenzivne praktične vadbe na poligonu. Posebnost Drift akademije z Luko Markom Grošljem je v posebej prilagojenih vozilih, ki so opremljena s sistemom za enostavno učenje driftanja. Program je primeren za vse, ne glede na predzadnje, saj na zabaven in hkrati poučen način prikaže primerjavo s cesto. Zelo pomembno pa je seveda tudi to, da boste izkušnje pridobivali v varnem okolju poligona. 

Kdor zna kontrolirano drseti, bo poleg prvovrstne zabave na dirkališču sposoben tudi dragocene presoje ter bliskovitega pravilnega reagiranja v kritičnih situacijah na cesti. Sposoben bo tudi zavedno preprečiti ali končati neželeno drsenje

izpostavlja Grošelj. 

Vabljeni, da se nam na doživetju driftanja pridružite že v ponedeljek, 21. 5. 2018, med 15. in 19. uro. Prijave: 080 26 36.

 

Ključne besede


AMZSAMZS Center varne vožnjeamzsdriftanjeluka marko grošeljdrift akademijaamzs vranskoAMZS VranskoLuka Marko Grošelj

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

31

Priljubljenost članka

31

Shrani

Delite s prijatelji