Obisk predstavnikov ÖAMTC

Novice

Odlični odnosi s sosedi.


Na prvi julijski ponedeljek sta AMZS center varne vožnje Vransko in sedež Avto-moto zveze Slovenije v Ljubljani obiskala predsednik avstrijskega avtomobilskega kluba ÖAMTC Gottfried Wanitschek in direktor ÖAMTC Oliver Schmerold.

Z zanimanjem sta si ogledala AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer so jih sprejeli predsednik AMZS Anton Breznik, generalni sekretar AMZS France Kmetič in direktrorica AMZS d.d. Lucija Sajevec Živec. Slednja je obema gostoma iz Avstrije predstavila zgodovino, vlogo in prihodnost centra varne vožnje, ki so mu pri gradnji pred 10 leti z nasveti pomagali tudi strokovnjaki iz avstrijskega avtomobilskega kluba.

Na sestanku na sedežu Avto-moto zveze Slovenije v Ljubljani so predstavniki AMZS vodilnima možema avstrijskega kluba predstavili delovanje posameznih področij AMZS in jih seznanili z dosežki ter nekaterimi uspešnimi projekti. Dotaknili so se tudi dobrega sodelovanja obeh klubov in se zavezali, da bosta oba sosedska avtomobilska kluba plodno sodelovala tudi v prihodnje.

Ob obisku najvišjih dveh predstavnikov ÖAMTC je predsednik AMZS Anton Breznik povedal:

AMZS in ÖAMTC se kot sosednja avtomobilska kluba odlično razumeta. Pri AMZS se od tako uspešnega in uveljavljenega kluba, kot je ÖAMTC, lahko veliko naučimo, upam pa, da nas kot dobre sosede vidijo tudi pri ÖAMTC. Tudi skozi srečanja, kakršno je bilo današnje, lahko krepimo to povezanost in si izmenjamo koristne primere dobrih praks.

Ključne besede


AMZSÖAMTCAnton BreznikFrance KmetičLucija Sajevec

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji