Kakovost AMZS so potrdili tudi zunanji presojevalci SIQ

Novice

Odslej v sistemu kakovosti AMZS d. d. tudi Šola vožnje in Center varne vožnje na Vranskem.


Zunanji presojevalci SIQ (Slovenskega inštituta za kakovost) so novembra lani presojali skladnost AMZS prakse s standardom SIST EN ISO 9001:2015. Skladno s tem standardom je AMZS sistem kakovosti precej posodobil, kar so potrdili tudi zunanji presojevalci. Poleg storitev pomoči na cesti in vleke, garancije mobilnosti, tehničnih pregledov in registracije vozil sta tako v sistemu kakovosti AMZS odslej tudi šola vožnje in center varne vožnje na Vranskem.

Kot je izpostavila direktorica družbe AMZS Lucija Sajevec, je AMZS d. d. že tradicionalno podvržen zunanjim presojam sistema kakovosti:

Zavedamo se, da nenehen napredek tehnologije, usmeritev v čim boljše sodelovanje s člani AMZS in drugimi strankami ter razvoj novih storitev narekujejo nadaljevanje sistematičnega izboljševanja in prilagajanja potrebam vseh zainteresiranih strani. Našo politiko kakovosti bomo zato še naprej aktivno uveljavljali, s čimer bomo članom AMZS in drugim strankam zagotavljali najvišjo kakovost storitev za njihovo varno mobilnost.

 

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji