Policija nagradila Anito Drev

Novice

Vodja odnosov z javnostmi pri Avto-moto zvezi Slovenije je danes prejela bronasti znak Policije za sodelovanje pri krepitvi varnosti.


Na dnevih slovenske policije je generalna direktorica Policije mag. Tatjana Bobnar vodji odnosov z javnostmi pri Avto-moto zvezi Slovenije Aniti Drev podelila bronasti znak za sodelovanje, s katerim jo je Policija nagradila za njen, pa tudi prispevek AMZS pri prizadevanjih za večjo varnost na slovenskih cestah (na fotografiji levo, desno Vesna Drole, vodja Sektorja za odnose z javnostmi pri Policiji).

AMZS je v zadnjih letih na področju varne mobilnosti v sodelovanju s Policijo izvedel več odmevnih projektov in kampanj s ciljem izboljšanja prometne varnosti:

Obrazložitev priznanja 

Policija v zadnjih letih posebej intenzivno sodeluje z Avto-moto zvezo Slovenije, s katero pripravlja številne preventivne aktivnosti na področju prometa. Posebej odmevna je akcija najboljši mladi voznik (Najboljši za volanom), cilj katere je osveščati in usposabljati mlade za odgovorno in varno vožnjo. Pobudnica velikega števila teh akcij je Anita Drev, predstavnica za odnose z javnostmi, ki z veliko mero profesionalizma poskrbi, da so ti preventivni dogodki vedno atraktivni in kot taki zanimivi za javnost, s čimer se dosega zastavljeni cilj dvigovanja prometne kulture v Sloveniji. Skupni nastopi Policije z AMZS na področju preventivnih aktivnosti, povezanih s prometom, dosegajo širši krog ljudi in so sporočilno bogatejši, zaradi česar menimo, da si AMZS oziroma Anita Drev zasluži bronasti znak za sodelovanje na področju dvigovanja varnostne kulture in razvoja varnosti.

Ključne besede


PolicijaAnita DrevVesna Drolepriznanje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji