Dva dneva, trije hudi avtomobili, eno doživetje

Novice

Jesensko nagradno doživetje Continental Driving Experience je v družbi zabavnih Atmosfercev minilo v znamenju adrenalina in treh sanjskih avtomobilov.


Med več kot 6000 tistih, ki so se podali na raziskovanje Continentalove zgodbe o dolgoletnem razvoju njihovih pnevmatik in na koncu sodelovali v nagradnem natečaju, sta bila za udeležbo na Continentalovem doživetju 18. in 19. oktobra izžrebana dva, Sara in Simon. Domen, ki je prav tako sodeloval na dogodku, pa si je nagrado prislužil z zmago v posebnem Continentalovem izzivu v sklopu AMZS izbora najboljšega mladega voznika in voznice Slovenije - Najboljši za volanom.

Dogodek je nagrajence v petek, 18. oktobra, najprej pripeljal v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer so pod mentorstvom Atmosfercev, Cirila Komotarja, Saše Kapetanoviča in Jureta Gregorčiča, ter AMZS strokovnjakov varne vožnje spoznavali meje svojih vozniških sposobnosti, sedli za volan Toyote Supra, Porscheja 911 in Forda Ranger Raptor ter preizkusili vrhunske pnevmatike Continental in General Tire, ki je Continentalova znamka z ameriškim poreklom, poznana posebej po off-road pnevmatikah.

Pot jih je v nadaljevanju vodila do Murske Sobote, ki je ponudila slikovite poglede in adrenalinske zavoje po jeruzalemskih gričih. V hangerju murskosoboškega letališča je nagrajence čakalo prvo presenečenje. Nepozaben polet z akrobatskim pilotom Petrom Podlunškom jim je vzel sapo. Naslednji dan je za to poskrbel obisk salona starodobnikov Goodtimers in vožnja s Chevrolet Corvette iz leta 1974. Svojevrstno doživetje je bil tudi izvencestni izlet s Sašo Kapetanovičem za volanom Forda Ranger Raptorja.

Ključne besede


ContinentalAMZS Center varne vožnje Vranskonagradadoživetjevožnja

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji