Upravne postopke lahko za vas opravi tudi pooblaščena oseba

Novice

V AMZS si v skladu s priporočili pristojnih institucij prizadevamo za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Prosimo, da nam pri tem pomagate z upoštevanjem ukrepov, s katerimi bomo pripomogli k preprečevanju širjenja okužb.


Stranke, ki v naših enotah opravljate upravne postopke, kot so npr. tehnični pregledi, registracije in zavarovanje vozil, naprošamo, da v primeru znakov okužbe dihal (vročina, kašelj, oteženo dihanje) za izvedbo upravnega postopka pooblastite znano osebo. Upravne postopke lahko namreč za vas opravi zdrav svojec oziroma zdrava oseba, ki ima s sabo pooblastilo in svoj osebni dokument.

Pooblastilo ročno napiše lastnik vozila, v njem pa navede, koga pooblašča in kateri postopek bo ta oseba opravila v njegovem imenu. Pooblastilo mora vsebovati datum in kraj ter podpis lastnika vozila. Pooblaščena oseba mora poleg podpisanega pooblastila imeti s sabo tudi veljavni osebni dokument. 

Priporočamo, da je oseba, ki bo za vas opravila postopek, seznanjena z vsemi informacijami, ki bodo prispevale k hitrejšemu procesu.

Podrobnosti in informacije v zvezi s posameznimi upravnimi postopki lahko preverite na brezplačni telefonski številki 080 28 20.

Prosimo, da ob obisku naših enot upoštevate »VARNOSTNO POLJE«, označeno na tleh pred okenci ter druga morebitna navodila zaposlenih. 

Članska točka AMZS na Dunajski cesti 128 v Ljubljani do nadaljnjega zaprta

Članska točka AMZS na Dunajski cesti 128 v Ljubljani bo zaradi preventivnih ukrepov do nadaljnjega zaprta. Stranke in člani lahko vse zadeve, ki jih želijo urediti v članski točki, uredijo v enoti AMZS na Dunajski cesti 128 a (sosedanja stavba). O poslovanju in delovnih časih drugih enot AMZS bomo obveščali prek spletne strani.

Ključne besede


zdravjepreventivaupravni postopkibolezenregistracijetehnični pregledkoronavirus

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

139

Priljubljenost članka

139

Shrani

Delite s prijatelji