Pomoč na cesti in vleko vozil v AMZS izvajamo 24/7

Novice

Trudimo se za odpravo najpogostejših okvar, kot so npr. poškodba pnevmatike, okvara akumulatorja, črpanje napačno točenega goriva ipd., ter poskrbeli za vleko pokvarjenega ali poškodovanega vozila.


V AMZS bomo tudi v obdobju spopadanja z epidemijo novega koronavirusa zagotavljali pomoč na cesti in vleko vozil 24 ur na dan, vse dni v tednu, in sicer ob izvajanju preventivnih ukrepov, s katerimi lahko pomagamo preprečevati širjenje virusa. Opravljanje teh storitev je namreč nujno za zagotavljanje varnosti voznikov in drugih udeležencev v prometu.

V AMZS imamo v okviru službe za pomoč na cesti organizirano dežurstvo v servisnih delavnicah, s čimer bomo v okviru zmožnosti zagotavljali odpravo najpogostejših okvar, kot so poškodba pnevmatike, okvara akumulatorja, črpanje napačno točenega goriva ipd. 

Izvajamo preventivne ukrepe za preprečevanje širitve epidemije

  • Uporabljamo osebno zaščitno opremo in razkužila (primerna oblačila, obutev, rokavice, kapa, če je potrebno maska, očala, ...);
  • poskrbimo za čistočo notranjosti (vlečnih) vozil - brez prahu in preventivna dezinfekcija kritičnih mest;
  • vozila so opremljena z opremo za dezinfekcijo vozila stranke in zaščito stranke (raztopina Ecocid S, maska za usta/nos);
  • izogibamo se tesnim stikom s strankami - upoštevanje minimalne razdalje med osebami 1,5–2 m;
  • mehanik strankine dokumente sprejema v zaščitni opremi (rokavice, očala, maska);
  • pred vstopom v vozilo tega temeljito prezračimo, nato kritične točke dezinficiramo z razkužilom (npr. Ecocid S), sedežno površino prekrijemo s PVC folijo.

Člani AMZS in vsi tisti, ki bi potrebovali pomoč na cesti, lahko pokličejo AMZS klicni center na številko 1987 ali uporabijo brezplačno AMZS mobilno aplikacijo.

Člane AMZS in druge voznike, ki bodo potrebovali našo pomoč, prosimo, da upoštevajo navodila naših zaposlenih oziroma pogodbenih izvajalcev.

Ključne besede


zdravjepomoč na cestiAMZS članstvoAMZS aplikacija1987koronavirus

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

138

Priljubljenost članka

138

Shrani

Delite s prijatelji