AMZS ponovno med najboljšimi zaposlovalci

Novice

V projektu Zlata nit 2019 se je AMZS d. d. v kategoriji velikih podjetij uvrstil med finaliste izbora najboljših zaposlovalcev.


AMZS d. d. je letos četrto leto zapored sodeloval v projektu medijske hiše Dnevnik Zlata nit, pri katerem na podlagi ocene kakovosti odnosa med zaposlenimi in organizacijo razglasijo najboljše zaposlovalce.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj zaposlovalec leta: GEN-I, Zemanta in Red Orbit.

V preteklih tednih, ko se je življenje in delo precej spreminjalo, smo vsa dejanja in odločitve sprejemali z mislijo na naše zaposlene. Verjamemo, da tudi zaradi tega zaposleni visoko ocenjujejo kakovost odnosov med organizacijo in posameznikom. Odnosi ostajajo za nas na prvem mestu in še naprej se jih bomo trudili ohranjati izjemne.

Izbor najboljših zaposlovalcev je edinstven medijski raziskovalni projekt, ki poteka pod okriljem časnika Dnevnik in izbira ter nagrajuje najboljše zaposlovalce leta. Gre za prepoznavanje in promoviranje najboljših zaposlovalcev ter tudi za preverjanje kakovosti odnosa med organizacijo in zaposlenimi.

Ključne besede


Zlata nit

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

31

Priljubljenost članka

31

Shrani

Delite s prijatelji