AMZS s ponedeljkom odpira servisne centre in začenja z menjavo pnevmatik

Novice

Članom AMZS in drugim strankam svetujemo, naj si svoj termin za menjavo pnevmatik rezervirajo prek spleta.


Na podlagi Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki ga je Vlada Republike Slovenije sprejela 16. aprila 2020 in začne veljati 20. aprila 2020, AMZS ponovno odpira svoje servisne centre po Sloveniji, za opravljanje vseh servisnih storitev, vključno z menjavo pnevmatik.

Za menjavo pnevmatik prilagojeni delovni časi AMZS centrov

V AMZS bomo delovne čase za opravljanje vulkanizerskih storitev prilagajali in jih, če bo treba, podaljševali, da bi na ta način vsem, ki želijo opraviti menjavo v AMZS, omogočili in olajšali dostop do te storitve.

Cenjene stranke prosimo, da tik pred obiskom AMZS preverijo delovni čas našega centra, kjer želijo opraviti storitev. Zaradi vaše varnosti in varnosti naših zaposlenih ter z namenom preprečevanja širjenja novega koronavirusa delovni čas centrov sproti prilagajamo.

Skrbimo za zdravje

Varnost in zdravje naših članov, strank ter zaposlenih je vselej na prvem mestu, zato v AMZS sledimo navodilom NIJZ ter z vso odgovornostjo sprejemamo ukrepe, s katerimi želimo pripomoči k preprečevanju širjenja epidemije novega koronavirusa. Izvajanje storitev smo zato prilagodili. Stranke prosimo, naj v zaprte prostore prihajajo z masko, si ob prihodu in odhodu razkužijo roke ter ohranjajo primerno medsebojno razdaljo. Tako zaščitijo sebe in naše zaposlene.

Stranke prosimo, naj upoštevajo navodila našega osebja in se zahvaljujemo za razumevanje.

#amzsNasvet
Potrebujete nove pnevmatike? Pomagajo vam lahko naši strokovnjaki in AMZS testi pnevmatik.

Z menjavo pnevmatik do 6 evrov dobroimetja 

Člani AMZS imate v AMZS servisnih centrih po Sloveniji v povezavi s pnevmatikami sledeče redne članske ugodnosti:

  • 20 % popusta na menjavo pnevmatik čez celo leto,
  • 50 % popusta na hrambo kompleta štirih pnevmatik čez celo leto,
  • 17 % popusta na storitve geometrije podvozja,
  • popust pri nakupu pnevmatik. 

To pomlad pa vas čaka še dodatna ugodnost. Članom AMZS ob menjavi pnevmatik v AMZS na člansko kartico naložimo 6 evrov dobroimetja. Koristite jih lahko ob servisni storitvi nad 40 evrov (razen za vulkanizerske storitve) do 31. decembra 2020. 

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

 

Z Diners Club AMZS kartico menjava pnevmatik enkrat letno le 10 evrov

Imetniki Diners Club AMZS kartice lahko pri menjavi pnevmatik v AMZS servisnih centrih enkrat letno koristite ugodnost menjave pnevmatik za 10 evrov. Z Diners Club kartico lahko kupujete tudi na obroke.

Ob nadgradnji svojega AMZS članstva s partnersko kartico Diners Club AMZS boste prejeli bon za 20 €, ki ga lahko unovčite v AMZS centrih.

Ključne besede


zdravjeAMZS članstvomenjava pnevmatiktest pnevmatikservispnevmatikekoronavirus

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

151

Priljubljenost članka

151

Shrani

Delite s prijatelji