Skupščina AMZS bo 16. junija 2020

Novice

Upravni odbor AMZS je na svoji 15. redni seji potrdil sklic skupščine AMZS, sprejel revidirano poročilo o poslovanju Avto-moto zveze Slovenije za leto 2019 in obravnaval drugo aktualno tematiko.


Upravni odbor AMZS se je 4. junija 2020 sestal na svoji 15. redni seji. Potrdil je, da bo Skupščina AMZS 16. junija 2020 ob 10. uri v prostorih Avto-moto zveze Slovenije na Dunajski cesti 128 v Ljubljani.

Upravni odbor je sprejel revidirano poročila o poslovanju Avto-moto zveze Slovenije za leto 2019 in se seznanil s predlogi dodatnih priznanj AMZS, ki ga bo predložil v sprejem Skupščini AMZS.

Upravni odbor se je seznanil z informacijo o poslovanju v prvem trimesečju 2020 in z ukrepi za omilitev novega koronavirusa ter potrdil, da Športno društvo Nenaten postane pridružena članica Avto-moto zveze Slovenije. 

Upravni odbor se je seznanil tudi z aktivnostmi, ki so se na področjih članstvo, varna mobilnost in avto-moto šport izvajale od prejšnje seje Upravnega odbora.

 

Ključne besede


Skupščina AMZSUpravni odbor AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji