V AMZS tudi letos podprli akcijo Deželak-Junak

Novice

Voditelj Radia 1 Miha Deželak se je že šesto leto zapored podal na plemenito pot, v ospredju katere je bila tudi letos dobrodelnost. Akcijo Deželak-Junak so v duhu #AMZSkrbni tradicionalno podprli tudi v AMZS.


V razmerah, ki jih je prinesla letošnja pomlad, se je predanost AMZS (so)človeku le še okrepila. Skrbnost do sočloveka in okolja je bistvo gibanja #AMZSkrbni, ki z najrazličnejšimi aktivnostmi skrbi za okolje, mobilnost ter lepši vsakdan slehernega posameznika. "Radi pomagamo" je v genskem zapisu AMZS, zato je tudi letos tradicionalno podprl dobrodelno akcijo Mihe Deželaka.

Miha Deželak je v osmih dneh prevozil skoraj 700 kilometrov dolgo pot po Sloveniji in skupaj s prijatelji in poslušalci Radia 1 zbral neverjetnih 349.727,40 €, kar pomeni, da bo na počitnice lahko odšlo še več otrok kot lani!

Izkupiček šeste zaporedne dobrodelne akcije, ki se je v Ljubljani začela 12. junija, in se na Debelem Rtiču sklenila 19. junija, bo tudi tokrat namenjen otrokom iz socialno šibkejših družin, ki bodo tudi letos lahko odšli na počitnice.

Deželak je na svoji poti obiskal številne vasi, kraje in mesta. Na 7. etapi 18. junija je Deželaku AMZS pripravil poseben izziv - na svoji poti je zbral vseh deset rumenih src, vrednih 200 €. V dobrodelni sklad so dodatno prispevali tudi zaposleni AMZS.

AMZS je veliko več kot le pomoč na cesti ali vleka vozil in z njima povezan klicni center, dosegljiv na številki 1987. Z avtocesto aktivnosti skrbi za brezhibnost vozil, varnost voznikov in drugih udeležencev v prometu ter vse bolj udejanja zelene razvojne ideje ter soustvarja mobilnost prihodnosti. AMZS za vas in vaše vozilo poskrbi na enem mestu - kakovostno, predano in učinkovito.

Foto: Darja Štravs Tisu

 

 

 

Ključne besede


#AMZSkrbnidobrodelnostdobrodelna akcija

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

69

Priljubljenost članka

69

Shrani

Delite s prijatelji