V Brežicah že 30. AMZS center

Novice

AMZS je z novim centrom v Posavju, ki je svoja vrata uradno odprl danes, še bližje in dostopnejši svojim članom ter strankam.


Predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik in direktorica AMZS d.d. Lucija Sajevec sta danes z županom Občine Brežice Ivanom Molanom uradno odprla vrata novega AMZS centra v Brežicah. V njem lahko člani AMZS in drugi vozniki opravijo sledeče storitve:

  • tehnični pregled, registracijo in zavarovanje vozil,
  • homologacijo ter
  • kontrolo tahografov.

V AMZS Brežice je mogoče urediti tudi vse v zvezi z AMZS članstvom in mednarodne dokumente, kot so mednarodno vozniško dovoljenje, dovoljenje za vožnjo tujega vozila v tujini in karnet, s katerimi bodo poti v tujini bolj varne in brezskrbne, kupijo avstrijske, švicarsko in češke vinjete ter eko nalepke za nemška mesta.

Z odprtjem AMZS centra v Brežicah smo postavili nov mejnik v skrbi za varno mobilnost naših članov in strank, saj je to že naš 30. center v Sloveniji, prvi v Posavju. V naši družbi prisrčno pozdravljam deset novih sodelavk in sodelavcev, ki bodo v Brežicah in okolici skrbeli, da bo AMZS kot Pravi prijatelj voznic in voznikov s strokovno in kakovostno opravljenimi storitvami skrbel za njihovo varnost in brezskrbnost na poti,

je ob tej priložnosti povedala direktorica AMZS d.d. Lucija Sajevec.

Predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik pa je dodal:

Veseli me, da ima odslej še več naših članov v svoji neposredni bližini AMZS center, kjer lahko s svojim vozilom opravijo storitve in izkoristijo članske ugodnosti. Naš novi center v Posavju zato ni pomembna pridobitev zgolj za AMZS, temveč tudi za Avto-moto društvo Brežice, ki je izjemno aktivno in v širšem lokalnem okolju pomembno pripomore k udejanjanju poslanstva Avto-moto zveze Slovenije na vseh njenih ključnih področjih delovanja. Prepričan sem, da bo poleg aktivnosti, ki jih izvaja društvo, k še večjemu zadovoljstvu članov pripomogel tudi novi AMZS center.

Uradna otvoritev AMZS Brežice

Svoje zadovoljstvo je ob uradnem odprtju AMZS centra v Brežicah izrazil tudi župan Občine Brežice Ivan Molan, ki je zaželel, da bi center uspešno posloval in da bi se sodelovanje med vsemi deležniki – AMZS, AMD Brežice in Občino Brežice, še nadgradilo.

#amzsClanstvo
Člani AMZS, preverite popuste, ki jih lahko koristite v AMZS Brežice.

Ključne besede


Anton Breznikmednarodni dokumentiAMZS članstvoLucija Sajeveczavarovanječlan AMZSregistracijahomologacijatehnični pregledAMZS Brežicekontrola tahografov

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

48

Priljubljenost članka

48

Shrani

Delite s prijatelji