Prvi del izbora Najboljši za volanom 2021 je zaključen

Novice

Prvi del letošnjega AMZS izbora najboljšega mladega voznika in najboljše mlade voznice Slovenije se je zaključil. Drugi del na Vranskem bo izveden, ko bodo dopuščale zdravstvene razmere.


Najboljši za volanom je znova rekorden - našteli smo skoraj 5200 rešenih spletnih testov. Spletni test, ki preverja znanje cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, poznavanja varne mobilnosti, avtomobilizma in motoroznanstva, je lani rešilo več kot 4500 mladih.

Z zaprtjem spletnega testa, ki ga je bilo mogoče reševati od 24. februarja do 31. marca, se je zaključil prvi del letošnjega AMZS izbora najboljšega mladega voznika in najboljše mlade voznice Slovenije.

Najboljših 50 reševalcev in najboljših 50 reševalk spletnega testa se bo za atraktivne nagrade pomerilo še v praktičnih izzivih v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Praktični del na Vranskem preložen

Izvedba polfinalnih izborov in finala je bila predvidena 21. in 22. aprila 2021 ter 19. maja 2021, a so zaradi zdravstvene situacije v državi preloženi na kasnejši termin. O novem terminu bodo polfinalistke in polfinalisti pravočasno obveščeni.

Ključne besede


varna mobilnostnajboljša mlada voznicatekmovanjeNajboljši za volanom 2021naj mladi voznik

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji