Prenova mejnega prehoda Sečovlje

Novice

Med 10. in 31. majem bo zaprt mejni prehod Sečovlje.


Zaradi prenove bo od ponedeljka, 10. maja 2021, zaprt mejni prehod Sečovlje. V času prenove, ki bo končana 31. maja 2021, je predvidena popolna zapora ceste in prehod na Hrvaško ne bo možen. Obvoz bo urejen preko mejnega prehoda Dragonja.

Voznikom priporočamo, naj izberejo druge, manj obremenjene mejne prehode ter naj pred odhodom na pot stanje na slovenskih cestah in mejnih prehodih preverijo na spletni strani AMZS, z mobilno aplikacijo AMZS in v AMZS informacijskem centru na telefonski številki 01 5305 300 ter se na pot ustrezno pripravijo.

Zapora tudi na prelazu Predel

Do konca leta 2021 bodo potekala vzdrževalna dela tudi na prelazu Predel. Prelaz bo tako ob delavnikih v nočnem času med 18.00 in 6.00 popolnoma zaprt, v preostalih urah, ob nedeljah in praznikih, pa bo promet urejen izmenično enosmerno s semaforsko ureditvijo. Dela bodo potekala tako na italijanski strani prelaza kot tudi na cesti Log pod Mangartom–Predel.

Covid-19: potovalne informacije po evropskih državah

AMZS v sodelovanju z evropskimi partnerskimi avtomobilskimi klubi in FIA Regijo I zbira potovalne informacije, povezane s pandemijo novega koronavirusa.

Do aktualnih potovalnih informacij, ki bodo vsak teden osvežene, vas vodi klik na izpostavljeno povezavo na podstrani Na poti, v rubriki Potovalne informacije po evropskih državah.

Objavljena vsebina je na voljo v angleškem jeziku. AMZS objavlja informacije, ki mu jih na osnovi podatkov avtomobilskih klubov iz posameznih držav posreduje mednarodna avtomobilistična zveza FIA, Regija I. Priporočamo, da pred odhodom preverite še aktualna priporočila ministrstva za zunanje zadeve in drugih pristojnih institucij.

Ključne besede


Hrvaškamejni prehodipotovalne informacije

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

25

Priljubljenost članka

25

Shrani

Delite s prijatelji