Skupščina AMZS sprejela letno poročilo za leto 2020

Novice

Na sedežu Avto-moto zveze Slovenije v Ljubljani je danes potekala redna Skupščina, po seji skupščine pa je bila tudi 20. redna seja Upravnega odbora AMZS.


Zastopniki članic Avto-moto zveze Slovenije so se na današnji Skupščini AMZS, ki je potekala na sedežu Avto-moto zveze Slovenije v Ljubljani, seznanili s poročilom Nadzornega odbora Avto-moto zveze Slovenije za leto 2020 in sprejeli Letno poročilo AMZS za leto 2020 s poročilom revizorja.

V nadaljevanju so zastopniki članic AMZS sprejeli spremembe in dopolnitve Pravilnika o volitvah, ki se je hkrati preimenoval v Pravilnik o volilnih opravilih, ter se seznanili z aktualnimi aktivnostmi, novimi produkti in storitvami Skupine AMZS.

Volilna skupščina AMZS bo 22. novembra 2021

Po končani skupščini je bila 20. redna seja Upravnega odbora AMZS, ki je določil datum volilne skupščine za mandatno obdobje 2021–2025. Ta bo 22. novembra 2021. Sklic volilne skupščine bo 17. junija 2021 objavljen na intranetu. 

Upravni odbor je imenoval kandidacijsko volilno komisijo v sestavi: Jože Brulc (AMD Novo mesto), Davorin Možina (AMD Slovenija avto), Darja Kac (AMD MTT Maribor), Denis Zobarič (AMD Divača) in Jože Verdinek (AMD Dravograd). 

Ključne besede


Skupščina AMZSvolilna skupščinaUpravni odbor AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji