Za predsednika Avto-moto zveze Slovenije dva kandidata

Novice

Skupščina AMZS bo 22. novembra 2021 volila funkcionarje, ki bodo vodili Avto-moto zvezo Slovenije v mandatu 2021–2025. Za predsednika kandidirata dosedanji predsednik Anton Breznik in Andrej Brglez.


Upravni odbor AMZS se je na svoji 9. korespondenčni seji, ki je potekala v času od 20. do vključno 21. oktobra 2021 do 12. ure, seznanil z naborom kandidatov za predsednika AMZS, podpredsednika AMZS in za člane UO - vodje področij za članstvo, varno mobilnost in avto-moto šport, o katerih bo Skupščina AMZS odločala na volitvah 22. novembra 2021.

Za predsednika AMZS kandidadirata dosedanji predsednik AMZS Anton Breznik, ki ga predlaga AMD Orehova vas, in Andrej Brglez, ki ga predlaga AMD Divača. Za podpredsednika kandidira Tomaž Andrejka, ki to funkcijo opravljal tudi v tem mandatu, predlaga pa ga AMD Lukovica. 

Za člane Upravnega odbora AMZS kot vodje treh ključnih področij delovanja AMZS kandidirajo dosedanji vodja za članstvo Radomir Stojanović, ki ga predlaga AMTK Ljubljana, AMD Dravograd za vodenje področja varna mobilnost predlaga Ferda Abrahama, Tomaž Trajbarič, ki ga predlaga AMD Štefan Kovač Murska Sobota, pa kandidira za vodenje področja avto-moto šport. Trajbarič je dobil tudi podporo Konference AMZS Šport, ki je potekala 20. oktobra 2021 na sedežu Avto-moto zveze Slovenije v Ljubljani. 

Ključne besede


Anton BreznikSkupščina AMZSvolilna skupščinaUpravni odbor AMZSAndrej Brglez

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

10

Priljubljenost članka

10

Shrani

Delite s prijatelji