Društvena posveta za regiji Pomurje in Ljubljana z okolico

Novice

Predsednik AMZS Andrej Brglez in strokovna služba Avto-moto zveze Slovenije nadaljuje z obiski regij.


V tem tednu sta potekala dva regijska posveta. V sredo, 31. avgusta 2022, je predsednik AMZS Andrej Brglez, skupaj s strokovno službo Avto-moto zveze Slovenije, obiskal Pomurje, kjer je srečanje koordiniral predstavnik regije Jože Vaupotič, danes pa je na sedežu Avto-moto zveze Slovenije potekalo srečanje avto-moto društev iz regije Ljubljana z okolico, za katero je regijski predstavnik Marjan Kveder. 

Namen srečanj je (bila) zlasti predstavitev delovanja društev in regij, izzivov, s katerimi se društva soočajo, ter seznanitev društev  z aktivnostmi in aktualnimi informacijami glede delovanja in aktivnosti Avto-moto zveze Slovenije. 

Iz regije VII (Pomurje) so se posveta udeležili sledeči predsedniki oziroma predstavniki društev: AMD Gornja Radgona, AMD Križevci pri Ljutomeru, AMD Lendava, AMD Ljutomer, AMD Štefan Kovač Murska Sobota, AMŠD Radenci in ŠD Speedway Team Lendava. 

Iz regije VI (Ljubljana z okolico) pa so se posveta udeležili: AMD Cerknica, AMD Kočevje, AMD Litija, AMD Lukovica, AMD Mengeš, AMD Radeče, AMD Ribnica in AMD Šentvid pri Stični.

Ključne besede


društvoAndrej Brglez

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji