Višja kritja zdravstvenega in turističnega zavarovanja v tujini za člane AMZS

Novice

S 1. februarjem 2023 so se dvignile višine kritij zavarovanj pri potovanjih v tujino za del članstev AMZS.


Od 1. februarja 2023 so se spremenile višine kritij zavarovanj potovanj v tujino za članstva Premium in Po meri (če si član izbere tovrstni paket). Višina kritij turističnega in zdravstvenega zavarovanja v tujini se je iz dosedanje vsote do 50.000 evrov dvignila na vsoto do 55.000 evrov. 

Višja kritja veljajo za vsa nova in podaljšana članstva, sklenjena po 1. februarju 2023. Za vsa članstva, sklenjena pred tem datumom, do podaljšanja članstva veljajo do sedaj veljavna kritja. 

#amzsClanstvo Premium
AMZS članstvo velja vse leto, zato ni treba sklepati zavarovanj pred vsako potjo v tujino. V primeru družinskega članstva so vključeni vsi družinski člani, ki lahko koristijo prednosti članstva, četudi ne potujejo skupaj. 

Več informacij in podrobnosti o spremembah kritij zavarovanj v zvezi z zdravstvenimi in turističnimi zavarovanji za potovanja v tujino lahko najdete na tej povezavi. Za morebitna vprašanja ali nejasnosti smo vam na voljo v AMZS informacijskem centru in AMZS članski službi prek e-naslovov info@amzs.si ali clanstvo@amzs.si oziroma po telefonu 080 28 20 (info center) ali 01 5305 234 in 01 5305 244 (članska služba). 

 

Do AMZS članstva enostavno prek spleta!

Do poti brez skrbi, doma in v tujini, z le nekaj kliki.

Včlanite se

Ključne besede


AMZS članstvopomoč na cesti v tujiniZavarovalnica Triglavzdravstveno in turistično zavarovanjeAMZS članstvo Premiumzavarovanje odgovornosti

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

32

Priljubljenost članka

32

Shrani

Delite s prijatelji