Volitve novega predsednika AMZS bodo 4. marca 2024

Novice

Upravni odbor se je po odstopu Andreja Brgleza z mesta predsednika Avto-moto zveze Slovenije sestal na izredni seji in sklical volilno skupščino.


Upravni odbor AMZS se je 19. decembra 2023 sestal na izredni seji, na kateri se je seznanil z odstopom dosedanjega predsednika Avto-moto zveze Slovenije Andreja Brgleza - ta je odstopil na Skupščini AMZS 11. decembra 2023 -, in na podlagi b) točke tretjega odstavka 30. člena prečiščenega besedila Statuta AMZS v povezavi z četrtim odstavkom 7. člena Pravilnika o volilnih opravilih za 4. marec 2024 napovedal volilno skupščino, na kateri bodo polnopravne članice Avto-moto zveze Slovenije volile novega predsednik Avto-moto zveze Slovenije za obdobje do konca aktualnega mandata (ta je začel teči novembra 2021 in se izteče novembra 2025). Z dnem sklica volilne skupščine so začeli teči roki za opravljanje kandidacijsko volilnih opravil. Članice Avto-moto zveze Slovenije imajo do 22. januarja 2024 čas oziroma rok, da evidentirajo in predlagajo kandidata oziroma kandidate za predsednika. 

Ključne besede


Skupščina AMZSpredsednik AMZSUpravni odbor AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

11

Priljubljenost članka

11

Shrani

Delite s prijatelji