18. seja Upravnega odbora AMZS

Novice

Prva seja Upravnega odbora AMZS po izvolitvi novega predsednika AMZS Leopolda Pungerčarja.


Upravni odbor AMZS se je 18. marca 2024 sestal na svoji 18. redni seji. Seznanil se je z realizacijo sklepov in potrdil zapisnik 17. redne seje. Ker je bila to prva seja po izvolitvi novega predsednika Avto-moto zveze Slovenije Leopolda Pungerčarja, so se na željo predsednika predstavili vsi člani Upravnega odbora AMZS, v nadaljevanju pa so predsedniki strokovnih svetov za članstvo (Radomir Stojanović), varno mobilnost (Ferdo Abraham) in avto-moto šport (Tomaž Trajbarič) podrobno predstavili svoja področja delovanja. 

V nadaljevanju je Upravni odbor AMZS obravnaval vloge, prispele na razpis za društva za leto 2024, in sprejel predlagano razporeditev sredstev, seznanil se je z izvedenimi aktivnostmi glede statusnega preoblikovanja gospodarske družbe AMZS d.d. in s podatki iz letnega poročila Avto-moto zveze Slovenije za leto 2023. Sprejel  je tudi sklep, da se za v. d. generalnega sekretarja imenuje Davorin Smodiš. 
 

Ključne besede


Davorin SmodišUpravni odbor AMZSLeopold Pungerčar

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji