Pametna kresnička je odsevno telo z integriranim GPS sledilnikom in SIM kartico, ki ga preprosto pripnemo na šolsko torbo ali jakno. Starši si na pametni telefon naložijo brezplačno mobilno aplikacijo yourFlare s pomočjo katere nastavijo priljubljene "varne lokacije" kot npr.  dom, šola in izvenšolske dejavnosti. V nakup naprave je vključen tri mesečni zakup po aktivaciji. Nadalje se uporabnik odloči za zakup paketov (1, 3, 6 ali 12 mesecev) po ceni ene ali dveh kavic na mesec. AMZS člani imajo 50 % popust na zakup!

Aplikacija omogoča spremljanje lokacije kresničke (šolarja) v realnem času ter nastavitev obvestil (na primer, da prejmete sporočilo, ko otrok pride v šolo ali domov, če zapusti meje nastavljene lokacije …)

 

 

Pametna kresnička vsebuje gumb, ki ga otrok lahko uporabi za priklic starša "Poberi me" ali da sporoči "SOS" situacijo! To otrok stori na način, da najprej prebudi napravo tako, da drži gumb pet sekund. Nato lahko sproži avtomatsko sporočilo "poberi me" z dva kratnim in "SOS" s pet kratnim pritiskom na gumb. Polni se preko USB priključka, baterija pa drži približno 1 teden. Vse informacije so zavarovane, zasebne in šifrirane.

V AMZS podpiramo Fundacijo za ustvarjalne mlade in omogočamo mladim, da se razvijajo. Tako smo podprli tudi zagonsko podjetje Flare, ki je razvilo pametno kresničko. Izdelek je v celoti izdelan v Sloveniji.

Naročilo prek spletne trgovine

Redna cena: 69,89 EUR 
Cena za člane AMZS: 59,41 EUR
(Pametni kresnički je priložena garancija: 1 leto na napravo in pol leta na baterijo.)

 

Oglasna sporočila