Pametna kresnička je odsevno telo, ki ga preprosto pripnemo na šolsko torbo ali jakno. Starši si na pametni telefon naložijo brezplačno aplikacijo, nastavijo priljubljene lokacije in časovne razpone za šolo, dom in izvenšolske dejavnosti.

Aplikacija omogoča spremljanje lokacije kresničke (šolarja) v realnem času ter nastavitev obvestil (na primer, da prejmete sporočilo, ko otrok pride v šolo ali domov, če zapusti meje nastavljene lokacije …

 

 

Pametna kresnička vsebuje gumb, ki z enkratnim pritiskom otroka sporoči staršem »pridi me iskat«, dvojni klik pa sproži »SOS klic«. Polni se preko USB priključka, baterija pa drži približno 1 teden. Vse informacije so zavarovane, zasebne in šifrirane.

V AMZS podpiramo Fundacijo za ustvarjalne mlade in omogočamo mladim, da se razvijajo. Tako smo podprli tudi zagonsko podjetje Flare, ki je razvilo pametno kresničko. Izdelek je v celoti izdelan v Sloveniji.

Edinstvene pametne kresničke so trenutno na voljo v AMZS Ljubljana, Dunajska, ali z naročilom na spodnjem obrazcu.

 

Redna cena: 69,89 EUR 
Cena za člane AMZS: 59,41 EUR
(Pametni kresnički je priložena garancija: 1 leto na napravo in pol leta na baterijo.)

 

Naročite Pametno kresničko preko spleta:

Podatki bodo uporabljeni izključno za namen obdelave naročila.
Podrobnosti o hrambi in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v splošnih pogojih. Če pa se želite prijaviti tudi na naše e-novice, označite kljukico pri naslednjem vprašanju.

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Oglasna sporočila