Zima in smučanje na avstrijskem Koroškem

Novice

Na avstrijsko koroških smučiščih so družine posebej dobrodošle, pa naj bo to zaradi širokih in raznolikih smučarskih prog, zagotovljenega snega, privlačnih snežnih parkov ali dobre animacije– na Koroškem, na sončni strani avstrijskih Alp, se družine počutijo odlično!


24 smučarskih središč z odlično urejenimi in varnimi progami vabi tako začetnike kot tudi izkušene smučarje na nepozabna doživetja. Čakalnih vrst pred žičnicami in gneče na smučiščih na Koroškem ne poznajo. Za dodatno udobje in užitke poskrbijo posebnosti kot so sedežnice z ogrevanimi sedeži, smučarski butlerji ter vožnja s konjsko vprego, male in velike smučarske junake pa navdušujejo tudi značilne specialitete koroške kuhinje.

Smučarji in deskarji, začetniki in stari mački, ljubitelji akcije in sprostitve – Koroška vas vabi tudi letos da o obiščete. Dobro počutje je tukaj vedno na prvem mestu, besede »dolgčas« pa sploh ne poznajo.

Kjer je poskrbljeno za otroke, se tudi starši odlično počutijo. Tega se zavedajo tudi na Koroškem, kjer so za otroke pripravili raznolike aktivnosti. Fantki in dekleta lahko svoje spretnosti preverijo na širokih progah, v snežnih parkih ali na progah z grbinami. Na tekmovalnih progah se lahko pomerijo z drugimi ljubitelji hitrosti, ob spustu po progah Skimovie pa počutijo kot prave zvezde.

Najmlajši smučarski junaki se bodo razveselili plešočih in pojočih maskot ter animatorjev, ki jim bodo pomagali pri urjenju osnovnih smučarskih zavojev. Toda to še zdaleč ni vse! Koroška nudi tudi odlične možnosti za sankanje, drsanje po zaledenelih jezerih in prijetna doživetja v številnih termah in kopališčih.

Na avstrijsko Koroškem imajo 24 smučarskih središč in skupaj s 7-imi na Vzhodno Tirolskem omogočajo skorajda 900 km smučarskih prog, ki jih lahko prevozite z eno smučarsko vozovnico Topskipass Kärnten & Osttirol, ki poskrbi za nepozabne družinske počitnice. Več informacij o namestitvah in smučarskih vozovnicah za avstrijsko Koroška smučišča dobite na spletni strani www.koroska.info.

 

Ključne besede


zimasmučanjeZimaAvstrijska Koroška

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji