Popust na gorivo na hrvaških črpalkah Tifon in Crodux

Novice

Člani AMZS lahko to poletje na hrvaških črpalkah točite gorivo ceneje. Podjetji Tifon in Crodux vam nudita vsaj 1,36 evrskih centov popusta na liter goriva.


Tifon je hrvaška naftna družba v okviru skupine MOL. Njihove bencinske črpalke se nahajajo ob glavnih prometnicah v smeri proti obali in ob jadranski obali.

Goriva, ki jih Tifon nudi na svojih bencinskih črpalkah (VO Eurosuper 95 BS; EVO Eurosuper 100 BS; EVO Eurodiesel, EVO Eurodiesel Premium in Evo Avto plin), imajo najnižjo vsebnost žvepla. Zanje je značilna tudi visoka učinkovitost in manjša poraba. AMZS članstvo vam zagotavlja 2 evrska centa popusta na liter goriva, oziroma 0,15 kn/l goriva (AMZS član potrdi popust s predložitvijo članske kartice in s podpisom obrazca, ki ga prejme na blagajni bencinskega servisa).

Ob predložitvi članske kartice AMZS pa lahko popust v višini 1,36 evrskih centov na liter goriva, oziroma 0,10 kn/l goriva uveljavljate tudi na vseh bencinskih servisih Crodux za vse vrste bencina, diesla, goriva za čolne in avto plin, z izjemo plavega diesla.

Oglejte si lokacije bencinskih črpalk Tifon in Crodux.

Akcija velja do 31. decembra 2019, popusti se ne seštevajo. Popust lahko uveljavljate pri nakupu goriva Eurosuper 95 BS, Eurosuper 100 BS MaxPower, Eurodiesel BS in Eurodiesel BS MaxPower ter avtoplina (LPG).

Popust ne bo viden na računu, saj bo cena znižana že pred prodajo.

Na poteh v tujini je dobro vedeti, da so cene goriv na avtocestnih črpalkah tudi do 20 odstotkov višje, kot je povprečna cena goriva v državi. Informativne cene goriv v evropskih državah najdete na spletni strani AMZS, kjer si lahko za posamezne razdalje izračunate tudi stroške na poti.

 

Ključne besede


članske ugodnostipopustiAMZS članstvočlan AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji