MARCHÉ restavracije in bistroji

marche movenpick

Sodobno nadgrajena kuhinja s tržnice Marché Mövenpick združuje svežino in naravnost Marché-ja z izpopolnjenim užitkom Mövenpick-a. Poudarek je na pripravi jedi v živo, osvežujoči prefinjenosti in mestnem ambientu. Marché Mövenpick je trenutno prisoten na treh celinah, v devetih državah z več kot 100 lokacijami - v Sloveniji na 17 lokacijah, na Hrvaškem na 7, v Avstriji na 3, na Madžarskem na 9, v Švici na 4, v Nemčiji na 30 in na Norveškem na 9 lokacijah.

Splet: www.marche-movenpick.si

Stalna ugodnost SyC!: 10-odstotni popust na hrano in pijačo v vsaki Marché in Marché Mövenpick restavraciji. Popust se obračuna na blagajni na celoten znesek na računu ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust velja za člana in člane njegove družine. Popust ne velja za alkohol, izdelke v trgovini in posebno ponudbo. 

Poletna ugodnost v restavracijah Marché v Sloveniji in na Hrvaškem:
od junija do septembra imate člani AMZS v restavracijah Marché v Sloveniji in na Hrvaškem 25-odstotni popust na AMZS sveži paket - sveže pripravljen sendvič po vašem okusu in kozarec sveže stisnjenega soka, polnega vitaminov. Pokažite svojo člansko AMZS kartico in se osvežite ceneje.

AUTOGRILL restavracije v AVSTRIJI

Autogrill restavracije se nahajajo ob skoraj vsaki avtocesti v Avstriji. Restavracije ponujajo raznovrstno prehrano in osvežilne napitke. Tam boste našli tudi regionalne posebnosti.

Splet: www.autogrill.at

Ugodnost SyC!: 5-odstotni popust na celoten znesek na računu za člana in partnerja. Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust ne velja za proizvode v trgovinah ali avtomatih.

ROSENBERGER restavracije in moteli v AVSTRIJI

Rosenberger je dolgoletni ponudnik kvalitetne hitre hrane ob avstrijskih avtocestah. Poleg 19 restavracij na počivališčih ima še 3 motele in 1 mestno restavracijo na Dunaju.

Splet: www.rosenberger.cc

Ugodnost SyC!: 10-odstotni popust v vsaki restavraciji in trgovini Rosenberger na avtocestnih počivališčih. 10-odstotni popust velja tudi za storitve v motelih in ponudbo v mestni restavraciji na Dunaju. Popust velja za imetnika kartice.

Oglasna sporočila