Terme Olimia, Podčetrtek Show your Card!
Nežno razvajanje in sproščujoča domačnost v srcu narave. Vaš oddih čisto drugače.

Splet:
Tuheljske toplice: www.terme-tuhelj.hr
Terme Olimia v Podčetrtku: www.terme-olimia.com
Ugodnost SyC!: 10-odstotni popust na kopanje in savne, 10-odstotni popust na bivanje in 5-odstotni popust na welness.
 

 

Vodni park Bohinj – Aquapark Show your Card!
Je nov, moderno opremljen vodni park v Bohinjski Bistrici. Ima veliki in otroški bazen s številnimi vodnimi atrakcijami, savna park, wellness center, fitness ter raznovrstno gostinsko ponudbo. V sklopu parka je tudi nočni lokal z discom. Odprt je vse dni v letu.
Splet: www.vodni-park-bohinj.si

Ugodnost SyC!: 10-odstotni popust na redne cene za vstopnino in aktivnosti parka. Popust velja za imetnika članske kartice in največ 3 spremljevalce. Popust ne velja za hrano in pijačo v restavraciji.
 

 

Thermana Laško Show your Card!
V objemu voda in gričev. Prostor, kjer boste lahko umirili ritem življenja in storili nekaj za svoje zdravje in dobro počutje. Hotel Zdravilišče Laško je zasnovan brez arhitektonskih ovir, zato je njegov dostop netežaven in primeren tudi za goste, ki imajo posebne potrebe.
Splet: www.thermana.si

Ugodnost SyC!: 15-odstotni popust za člana AMZS in člane njegove družine (do 4 osebe) oz. partnerja na programe bivanja in cene penzionov objavljene v uradnem ceniku, sezonske ter ugodne programe bivanja v hotelih Zdravilišče Laško *** in Welness Park Laško **** superior ter 10-odstotni popust v na vstop v bazene, savne in koriščenje welness ter zdravstvenih storitev.
 

 

Oglasna sporočila