Vulkanizerske storitve in prodaja pnevmatik

Pridite k nam po kakovostno storitev in nasvet!

V servisnih delavnicah AMZS vam je na voljo servisni pregled vozila v katerem naš mehanik v 16 korakih preveri ključne točke na vozilu, oceni njihovo stanje in vam pisno poda svoje strokovno mnenje. Člani AMZS imajo na to storitev 100 % popusta!

Naročite se na servis

Nakup novih pnevmatik 

Ob nakupu pnevmatik vam nudimo možnost plačila na obroke! To velja za naslednje plačilne kartice:

  • Diners in
  • NLB plačilne kartice MasterCard, Karanta in Visa (ne velja za posojilne kartice in poslovno kartico NLB MasterCard).

Pnevmatike lahko naročite v naših poslovnih enotah.  Pri izbiri prave pnevmatike si lahko pomagate s testi v Motoreviji.

 

Člani AMZS imate 20 % popusta na menjavo pnevmatik!

Prevzem in montaža

Naročene pnevmatike vas bodo čakale v izbrani poslovni enoti AMZS, kjer vam jih bomo tudi namestili in uravnotežili - za člane AMZS še ugodneje, z 20-odstotnim popustom!

Ob menjavi pnevmatik pa seveda priporočamo tudi test in nastavitev geometrije podvozja, saj boste tako poskrbeli za bolj varno in varčno vožnjo.

Vulkanizerske storitve in popravila

V AMZS servisnih delavnicah vam pnevmatike strokovno zamenjamo in uravnotežimo (centriramo).

Ob menjavi pnevmatik pa vam nudimo tudi hrambo le-teh v naših skladiščih, ki so ustrezno prilagojena pravilnemu skladiščenju pnevmatik. Skladiščni prostor je omejen. Za razpoložljivost prostora se lahko pozanimate v posamezni poslovni enoti.

Predrte pnevmatike, pri katerih poškodba ni prevelika in se jih da varno popraviti, vam hitro in kakovostno zakrpamo – v večini primerov je to možno s pnevmatiko na kolesu, brez odstranjevanja z vozila.

Popravljena pnevmatika bo tako zanesljiva in varna za nadaljevanje vožnje, vam pa bo prihranjen strošek nakupa nove pnevmatike.

 

Naročilo na servis

Izberite vam najbližjo poslovalnico in se naročite na servis. Hitro in enostavno.

Naročilo

Oglasna sporočila