Mobilnost

Tifon in Crodux - popust na gorivo na Hrvaškem

Z AMZS prihranite na poti v tujini! AMZS člani lahko na hrvaških črpalkah točite gorivo ceneje. Podjetji Tifon in Crodux vam nudita vsaj 1,36 evrskih centov popusta na liter goriva.

AMZS popust na gorivo na črpalkah Tifon

Goriva, ki jih Tifon nudi na svojih bencinskih črpalkah (VO Eurosuper 95 BS; EVO Eurosuper 100 BS; EVO Eurodiesel, EVO Eurodiesel Premium in Evo Avto plin), imajo najnižjo vsebnost žvepla. Zanje je značilna tudi visoka učinkovitost in manjša poraba. AMZS članstvo vam zagotavlja 2 evrska centa popusta na liter goriva, oziroma 0,15 kn/l goriva (AMZS član potrdi popust s predložitvijo članske kartice in s podpisom obrazca, ki ga prejme na blagajni bencinskega servisa).

Ob predložitvi članske kartice AMZS lahko popust v višini 1,36 evrskih centov na liter goriva, oziroma 0,10 kn/l goriva uveljavljate tudi na vseh bencinskih servisih Crodux za vse vrste bencina, diesla, goriva za čolne in avto plin, z izjemo plavega diesla.

AMZS popust na gorivo na bencinskih črpalkah CroduxOglejte si lokacije bencinskih črpalk Tifon in Crodux.

Akcija velja do 31. decembra 2019, popusti se ne seštevajo. Popust lahko uveljavljate pri nakupu goriva. Popust ne bo viden na računu, saj bo cena znižana že pred prodajo.

Na poteh v tujini je dobro vedeti, da so cene goriv na avtocestnih črpalkah tudi do 20 odstotkov višje, kot je povprečna cena goriva v državi. Informativne cene goriv v evropskih državah najdete na spletni strani AMZS, kjer si lahko za posamezne razdalje izračunate tudi stroške na poti.

Cene goriv so na avtocestnih črpalkah tudi do 20 odstotkov višje, kot je povprečna cena goriva v državi.

 

Telekom Slovenije

12x3 € = 36 € !!! V enem letu pokrijete skoraj celoten strošek osnovnega članstva!

Člani AMZS lahko koristite popust v višini 3 € na mesec za vse pakete NEO A, NEO B in NEO C. Popust se upošteva dodatno na obstoječe ugodnosti. Letni prihranek znaša 36 €. Včlanite se v AMZS sedaj in prihranite pri storitvah v Sloveniji in tujini!

Več podrobnosti glede uveljavljanja popusta vam je na voljo na Telekomovi spletni strani.

 

Avtoplinski sistem Tartarini – celostna storitev predelave vozila na avtoplin

Poleg do 800 € subvencije dobite še darilo: AMZS članstvo v vrednosti 40 €

Podjetje Cast d.o.o., uradni in ekskluzivni zastopnik avtoplinskih sistemov Tartarini za Slovenijo, vam zagotavlja celostno storitev predelave vozila na avtoplin, ki zajema vgradnjo avtoplinske tehnologije, servisni program in vzdrževanje avtoplinskega sistema, 8-letno garancijo ter svetovanje in izobraževanje na področju avtoplinskih tehnologij. Nudijo vam izjemno varne, zanesljive, ekonomsko učinkovite, visoko performančne alternativne pogonske tehnologije in znanja.

Začetki podjetja Cast d.o.o. segajo v leto 1977. V letošnjem letu tako praznujejo 40. obletnico poslovanja, zato ob tej priložnosti vsem strankam ob predelavi vozila na avtoplin, poleg do 800 € subvencije, podarjajo še AMZS članstvo v vrednosti 40 €.

Splet: www.tartarini.si

Oglasna sporočila