Mobilnost

Tifon - popust na gorivo na Hrvaškem

AMZS popust na gorivo na črpalkah Tifon

Tifon je hrvaška naftna družba v okviru skupine MOL. Njihove bencinske črpalke se nahajajo ob glavnih prometnicah v smeri proti obali in ob jadranski obali.

AMZS članstvo vam zagotavlja 1,36 EUR cent popusta na liter goriva, oziroma 0,10 kn/l goriva (AMZS član potrdi popust s predložitvijo članske kartice in s podpisom obrazca, ki ga prejme na blagajni bencinskega servisa).

Lokacije bencinskih servisov Tifon lahko najdete na: www.tifon.hr

Ugodnost velja do 31. 12. 2018, popusti se ne seštevajo.

Crodux - popust na gorivo na Hrvaškem

AMZS popust na gorivo na bencinskih črpalkah CroduxOb predložitvi članske kartice AMZS pa lahko popust v višini 1,1 EUR cent na liter goriva, oziroma 0,08 kn/l goriva uveljavljate tudi na vseh bencinskih servisih Crodux za vse vrste motornih vozil (tudi čolne).  Nudijo tudi 10-odstotni popust na storitev avtopralnice. 

Lokacije bencinskih servisov Crodux: www.crodux-derivati.hr

Ugodnost velja do 31. 12. 2018, popusti se ne seštevajo.

 

Na poteh v tujini je dobro vedeti, da so cene goriv na avtocestnih črpalkah tudi do 20 odstotkov višje, kot je povprečna cena goriva v državi.

 

Telekom Slovenije

12x3 € = 36 € !!! V enem letu pokrijete skoraj celoten strošek osnovnega članstva!

Člani AMZS lahko pri mesečni naročnini na nekatere Telekomove pakete uveljavljate popust v višini 3 €. Včlanite se v AMZS sedaj in prihranite pri storitvah v Sloveniji in tujini!

Seznam paketov, za katere velja omenjeni popust, in druge podrobnosti glede uveljavljanja popusta so vam na voljo na Telekomovi spletni strani.

 

Avtoplinski sistem Tartarini – celostna storitev predelave vozila na avtoplin

Poleg do 800 € subvencije dobite še darilo: AMZS članstvo v vrednosti 40 €

Podjetje Cast d.o.o., uradni in ekskluzivni zastopnik avtoplinskih sistemov Tartarini za Slovenijo, vam zagotavlja celostno storitev predelave vozila na avtoplin, ki zajema vgradnjo avtoplinske tehnologije, servisni program in vzdrževanje avtoplinskega sistema, 8-letno garancijo ter svetovanje in izobraževanje na področju avtoplinskih tehnologij. Nudijo vam izjemno varne, zanesljive, ekonomsko učinkovite, visoko performančne alternativne pogonske tehnologije in znanja.

Začetki podjetja Cast d.o.o. segajo v leto 1977. V letošnjem letu tako praznujejo 40. obletnico poslovanja, zato ob tej priložnosti vsem strankam ob predelavi vozila na avtoplin, poleg do 800 € subvencije, podarjajo še AMZS članstvo v vrednosti 40 €.

Splet: www.tartarini.si