Na Vranskem avtomobilski foto safari

Novice

AMZS Motorevija, Nikon in Škoda so v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem pripravili fotografsko delavnico, na kateri so člani AMZS spoznavali trike in skrivnosti fotografiranja avtomobilov.


Člani AMZS so na brezplačni foto delavnici v zeleni kulisi zgornjega dela poligona AMZS Centra varne vožnje na Vranskem, na trenutke odetega v dežne kaplje in meglice, raziskovali, kako narediti dobro foto zgodbo avtomobila, naj bo to za prodajni oglas, za spomin, osebni arhiv ali za družbena omrežja. Njihovi fotomodeli so bili Škodini trije lepotci: nova družinskala scala, uporabni karoq in cestno-terenski prvak kodiaq. 

Člani AMZS so na foto delavnici lahko celovito preizkusili tudi najnovejšo Nikonovo fotografsko opremo ter fotografirali s fotoaparatom serije z, s katerim nastaja večina multimedijskih vsebin Motorevije na spletu in v tiskani obliki.

Najboljše tri fotografije, ki so jih ustvarili udeleženci, bodo nagrajene. Strokovna žirija v sestavi Blaž Poženel in Jure Gregorčič iz uredništva Motorevije, predstavnik podjetja Nikon Slovenija Tomo Vrešak in predstavnik znamke Škoda bo izbrala tudi najboljših 20, ki bodo objavljene na spletni strani Motorevije in na AMZS družbenih omrežjih, v septembrski Motoreviji pa bo objavljena zmagovalna fotografija.

#amzsClanstvo
V AMZS bomo tudi v prihodnje za naše člane organizirali najrazličnejše brezplačne delavnice, zato spremljajte Motorevijo, našo spletno stran in družbena omrežja Facebook, Twitter ter Instagram

Ključne besede


MotorevijaAMZS članstvoAMZS Center varne vožnje na Vranskemčlan AMZSfoto delavnica

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji