Avant2Go ugodnosti za člane AMZS

Novice

AMZS in Avant2Go podpirata znižanje ogljičnega odtisa ter s tem povezane tehnologije in storitve, zato sta moči združila tudi v obliki ugodnosti za vse člane AMZS.


AMZS nadgrajuje strateško zavezništvo s podjetjem Avant car, ponudnikom sistema souporabe električnih vozil Avant2Go in drugih programov kratkoročne in dolgoročne mobilnosti, s katerim želita partnerja pripomoči k hitrejšemu razvoju zelene mobilnosti v Sloveniji skozi različne inovativne oblike, vključno z mikromobilnostjo. Člani AMZS lahko odslej koristijo sledeče Avant2Go ugodnosti:

  • brezplačna registracija v sistem souporabe 100 % električnih vozil Avant2Go,
  • dobroimetje v višini 5 evrov, ki ga člani AMZS ob sklenitvi ali podaljšanju AMZS članstva prejmejo na svoj Avant2Go račun in ga lahko porabijo za vožnje v okviru sistema Avant2Go,
  • preprost dostop do ugodnosti prek GO AMZS paketa v Avant2Go aplikaciji.

Avant2Go in AMZS ugodnosti v treh preprostih korakih

Za koriščenje ugodnosti se prijavite v aplikacijo, izberite AMZS paket in vpišite svojo AMZS člansko številko. Več informacij je objavljenih na spletni strani Avant2Go.

Prijatelja v mobilnosti: Avant2Go lokacija pri AMZS na Dunajski 128 v Ljubljani

 

 

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

 

Ključne besede


Avant2goAMZS članstvoelektrični avtomobiliAvant carčlan AMZScarsharingelektromobilnost

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

35

Priljubljenost članka

35

Shrani

Delite s prijatelji